Sista lördagen för i år

2017-12-30

Eftersom det var lördag så vaknade vi till att lyssna på ”Ring så spelar vi”. Så himla mysigt att ligga kvar i sängen en stund extra och lyssna på Lisa Syrén och alla som ringer in. Programmet avslutades i dag med att Lisa frågade Anton om det skulle bli något nyårsfyrverkeri. Nej, svarade han, det är uppskjutet. Ha, ha.

I morse var det underbart soligt och 15 – 20 plusgrader och det var bara en mycket svag vind. Inte ett moln på den intensivt klarblå himlen.

Det var mycket lågt vatten i dag i ”kanalen”. En del av botten var synlig på vissa ställen.

På den gratis parkeringen vid Bombeiros var det i dag många husbilar. Jag gjorde en bedömning att det var mellan 50 – 60 husbilar och på vissa ställen stod dom mycket tätt. Men här finns plats för en del husbilar till.

I dag så hann jag få ut en stol och sitta ute i drygt en timme på eftermiddagen. Det är ju så att jag har väldigt lång startsträcka så från det jag börjar fundera på att ta ut stolen tills den står ute så har det gått ett bra tag. Man ska ju inte förhasta sig!!

Sen så kom molnen och parkerade sig framför solen och så var det dags att flytta in. Men först så gick jag en sväng med Zacko. Då träffade jag grannar från ställplatsen och stannade till en stund och pratade.

Hemma igen så satte jag mig i min soffhörna och Zacko la sig som vanligt tätt intill mig. Hasse gick bak till sängen för att vila en stund. Men nu så tog sig John Blund in i husbilen och spred ut lite sömngrus och det innebar att vi sov en stund alla tre. Det var riktigt skönt.

Tiden gick sedan fort mot kväll och det började mörkna. Sitter och lyssnar på radion som vanligt och kollar på nätet och läser lite.

Så kommer vi att lägga den sista lördagen för i år till handlingarna.

2 reaktioner till “Sista lördagen för i år”

  1. Vi önskar er ett gott slut på 2017 och ett underbart nytt och givande husbilsår 2018!
    Hälsningar
    Inger, Bosse & Zac

Kommentarer inaktiverade.