Vattenmelon med lime, så gott

2017-12-23

Det var absolut inget fel på vädret i dag heller. Lika solig och varm som det har varit den sista tiden. Men svalt på natten. 12 på morgonen och sedan i solen 22-25 härligr varma plusgrader.

Inne på en ödetomt så växte dessa gult lysande blommor.

Tornet som syns i bakgrunden finns nere mot havet. Det syns vida omkring. Lägg märke till alla sladdar som hänger (i mitt tycke) lite hur som helst.

Det som ser fult ut vid första anblicken kan vid närmare betraktelse se riktigt charmigt ut. Kolla på den vackra lyktan på gaveln, dom fina blommorna och till vänster i bild båten som står på muren.

Städade lite i dag och la vår nya fina ingångsmatta på plats efter att ha klippt till efter den gamla. Den gamla var så sliten att den knappast hängde ihop. Sedan så blev jag trött och satte mig ute i solen och vilade en stund. Sen så var det dags för en runda med Zacko.

Hasse hade köpt en liten minivattenmelon i dag. Skar upp halva och serverade med limefrukt till. Det är mycket gott att pressa lime över vattenmelonen. Så detta njöt vi av i dag på eftermiddagen.

Nu är vi så jättetrötta på alla julmusik men det finns en ljusning nu. Om ett par dagar så är det förhoppningsvis slut på det för då är julen över.

Men vad som är skönt är att vi nu går mot ljusare tider.

2 reaktioner till “Vattenmelon med lime, så gott”

  1. Vi önskar er en riktigt God Jul o Gott Nytt År
    Känns som ni trivs väldigt gott.

Kommentarer inaktiverade.