Ytterligare en solig dag

2017-12-22

Det härliga vädret bara fortsätter och det är ju bara så skönt. Efter en kylig natt så var det 10 plus på morgonen och det ökade till härliga plus 25 i solen senare på dagen.

En bit av parken som jag passerar flera gånger i veckan på morgon promenad och även på andra tider.

Här finns det ytterligare en liten symbol för att påminna om julen.

Bredvid så låg det tre gubbar på marken böjda ner över ett öppet brunnslock. Jag tänkte inte mer på det utan vi fortsatte gå. När vi kom till slutet av gräsmattan så hände det något oväntat. Vid hörnet av gräsmattan så kom det plötsligt en kraftig vattenstråle upp ifrån marken. Vi hoppade högt både Zacko och jag, detta var ju hel oväntat. Gubbarna höll tydligen på med att fixa till bevattningssystemet. Som tur var riktades vattenstrålen in emot gräsmattan så vi blev inte våta.

På eftermiddagen så tog vi en runda i närområdet.

Här stod jag vid Lidl och fotograferade ut över Peniche och det enda höghus som finns här. Det är lite lätt rosa och jag tycker det är vackert.

Fönsterna i denna skola är prydda med färgglada band.

På eftermiddagen så satt vi som vanligt ute nu när det är soligt och varmt.

Ett fåtal husbilar åkte iväg idag och det kom rätt så många hit. Det var bland annat två svenska husbilar och det var klubbkamrater som vi hade träffat tidigare i år när vi var utanför Gibraltar i våras. Kul att träffas igen.

I dag så hade Hasse handlat lax och det blev jag så glad för. Länge sedan vi åt fisk och det smakade så gott till middag i kväll. Kokt den varsamt och serverade med en god citron/dillsås och med kokt potatis.

Resten av kvällen myste vi och lyssnade på radion.

2 reaktioner till “Ytterligare en solig dag”

Kommentarer inaktiverade.