En grå dag

2017-12-08

 I natt så blev det väderomslag till mildare med mulet och regn. I morse var det 15 plus med hög luftfuktighet och ingen blåst. Inget regn heller. Det var väldigt lugn överallt för det var helgdag här i dag. Men en del affärer och dom flesta kaféer var öppna.

Gick bort till havet vid klipporna och det var mycket grått ut över vattnet.

Om man tittar noga så ser man trappsteg i klipporna och dom verkar helt livsfarliga Absolut inga trappor som jag skulle välja. Men så har jag ingen anledning att ta mig ner till stranden här heller.

Några typ radhus längs med gatan.

Finns även en del flerfamiljshus här. Parkeringsplatser för bilar finns inne på området. Här vill man inte gå en meter längre än vad som är nödvändigt.

I dag så satt vi mest inne i husbilen hela dagen. Det var grått ute och fast det inte regnade så blev man våt för det var så hög luftfuktighet. Så klart gick jag ut med Zacko några gånger.

”Pappas pojke” hade jag svårt att lägga ifrån mig. Så bra och spännande från början till slut. Bara längtar efter nästa bok. Nu blir det en bok av Mons Kallentoft som heter ”Bödelskyssen”. Jag brukar gilla hans böcker.

Så har vi lagt en dag till bakom oss.

I morgon så ska det bli likadant väder som idag och det är väl helt ok. Slipper i alla fall snö, slask, blåst och kyla.