Att sätta ner fötterna på rätt ställe

2017-12-07

Vädret fortsätter att var rätt så hyfsat. Det är växlande molnighet med en hel del sol och lite sval vind. Temperatur från 10 plus till 20 plus beroende på om det finns moln framför solen eller inte.

Denna båt har jag gått förbi några gånger utan att se den. I dag så stod det en klunga människor och tittade på den och då så såg jag den. Den ser fin ut!

Att jag inte ser allting runtomkring mig ibland (rätt så ofta) beror på att jag tittar ner på marken där jag ska sätta fötterna. Att jag gör det har tre anledningar.

1.Underlaget är ofta mycket ojämnt. Kan finnas hål, gupp upp eller ner eller en gatsten som sticker upp och det innebär hög snubbelrisk. Och snubbla vill man ju inte.

2. Eftersom det finns väldigt många lösspringande hundar här som bajsar var det passar dom så finns det mycket hundbajs på trottoarerna lite överallt. Det vill man ju inte gärna trampa i.

3. Kanske kan man någon gång hitta en tappad slant men det är förvisso mycket sällsynt.

Strax utanför ställplatsen ligger detta fina hus med en massa växtlighet i trädgården.

”Inland” var isande kall och utspelar sig i norra delen av Sverige när det verkligen är vinter. Den var som väntat spännande och bra. Kuslig story som nystas upp och med mycket dubbelspel. Nu blir det ”Pappas pojke” av Emilie Schepp. Vilket tempo från första sidan.

I dag, torsdag, så var det dags för pizza igen. Så skönt att slippa fixa käk i alla fall en gång i veckan. Det smakade bra.

Så smög sig denna dag förbi utan att lämna några större spår efter sig.

Ska visst bli lite regn i morgon!