Milt väder i dag igen

2017-12-09

Det milda vädret fortsatte även i dag, 15 -20 plus och en svag nästan obefintlig vind. Trots det var molnigt hela dagen så kom det inget regn men faktiskt en del sol på eftermiddagen och då blev det varmt.

Ibland (mycket sällan egentligen) så tycker jag att det känns jobbigt att gå ut på morgonen. I morse tyckte jag det! Men jag vet ju att bara jag kommer ut så känns det bara bra. Har ju i elva års tid travat iväg på morgonpromenad. Tänk att det är så länge!! När vi ibland har nattparkerat på en parkering/rastplats (när vi liksom är på väg) utan eller med nästan obefintliga promenadvägar så har jag verkligen saknat det.

Gick en sväng förbi gratisplatsen utanför Bombeiros i dag och där stod mellan 50 – 60 husbilar och på vissa ställen stod dom tätt.

Gick en sväng med Zacko på eftermiddagen och nu var det varmt. Träffade på detta lilla söta pälstroll på en gata. Nu så skulle det kissas och dom två skiftades om att stå i kö. 3 kiss per vovve blev det sedan så gick jag iväg med Zacko annars hade dom väl fortsatt att kissa på samma ställe.

En liten trevlig gata som vi sen kom till. Såna här gator finns det gott om här i närområdet.

Här har jag hamnat på andra sidan om muren och ställplatsen ligger där bakom. Det var en återvändsgränd så jag fick gå tillbaka och runt några kvarter för att komma hem igen.

Som vanligt så lyssnade vi på radion och ikväll så var det VM i innebandy, damer. Finalen spelades mellan Sverige och Finland och den var så otrolig spännande. Efter straffslagningar, förlängningar och straffar igen så stod Sverige som guldmedaljörer för sjätte gången på rad. Är ju helt fantastiskt! Grattis! Hade väl aldrig trott att jag skulle lyssna på en VM final i innebandy men det beror ju mycket på dom duktiga och medryckande personer som refererar sporthändelsen.

Så försvann även denna dag och den har varit trevlig.

Ska visst bli lite regn i morgon!

2 reaktioner till “Milt väder i dag igen”

  1. Hej på er

    Ja vi har det bekvämt och bra. Tyvärr så får Hasse använda kryckor ännu men det sakta framåt. Roligt du gillar nya bloggen.
    Ha det så gott

  2. Hej Eva o Hasse. Ni ser ut att ha det bra där ni är. Hasse helt återställd nu går utan problem? Ser att du har flyttat på bloggen , blev bättre layout tycker jag.
    Ha det fortsatt bra

Kommentarer inaktiverade.