Vi njuter i solen

2017-12-03

Visst blev det ytterliggare en solig dag. Natten var kylig, ner mot 8-9 plus och på morgonen var det 10 plus och ingen vind och som sagt soligt och inte ett moln.

Blev en tur på stadens gator i dag.

Mercadona Municipal hade öppet i dag. Försäljning även utanför byggnaden.

Detta är en  bild från en av stadens gator. Till vänster i bild så finns det en butik som säljer djurprodukter och även levande djur av olika slag.

Röda mattor utanför affärerna är rätt så vanligt här vid denna årstid.

Sitter en del folk i solen på uteserveringarna.

Denna lilla söta hund ville gärna komma fram och hälsa på Zacko men den vågade inte. Den var så skygg, kanske har den dåliga erfarenheter?

Parkerade oss sen i solen utanför husbilen. Promenerade runt med Zacko några svängar. Jag gick utan jacka medan lokalbefolkningen gick runt med vinterkläder, stövlar, mössa, halsduk och vantar.

Strax efter fyra gick solen ner bakom husen och halvfem blev det dags att flytta in. Blir väldigt fort svalare när solen försvinner.

Hasse hade köpt fläskfilé i dag så det blev det till middag ikväll. Filén var verkligen fin. Jag gjorde en bit helstekt filé i rödvinssås och det smakade otroligt gott. Blev filé över till två middagar till. Till filén i kväll serverade jag en krämigt god potatisgratäng samt gelé. Verkligen en god söndagsmiddag.

Jaha, så är det måndag i morgon och då har vi varit här i två veckor. Ska bli ytterligare en solig dag och det ser vi fram emot.