Så skönt med lite sol i dag

2017-10-28

Under natten började det blåsa en hel del och det fortsatte med under hela dagen. Morgonen var grå och mulen och det var 10 plus, inte så kallt som igår. När vi kom bort till skogen så var det nästan ingen vind alls där. Rätt så skönt väder just då och där.

Under förmiddagen blåste dom stora grå molnen bort och det kom bara lite vita molntussar på den nu blå himlen. Solen lyste ner över oss och värmde så härligt. Synd att det blåste så mycket. Men det var så skönt med en ljusare dag.

Camping Mar Menor i Los Alcazares i Spanien har gjort konkurs läste jag på FB. Väldigt tråkigt tycker vi och många med oss som har varit där på vintern några gånger. Dom har alltså stängt och det verkar osäkert om dom kommer att öppna igen. Om vi nu kommer dit i vinter så får vi väl ta in på ställplatsen i stället. Den ligger ju i och för sig närmre stan men är inte så trevlig som den strandnära campingen.

Ett par bilder från i vintras.

Här stod vi i början på mars.

En bild från en del av stranden.

Eftermiddagen försvann lika fort som en fis i tvärdrag. Hann inte få fram dammsugaren denna eftermiddag heller. Men nu är det ju så att jag faktiskt sopar flera gånger om dagen men i vissa hörn är det svårt att komma åt. Det är dom ställen jag behöver dammsugaren till samt på lite andra märkliga svåråtkomliga ställe som finns i en husbil. Men som man brukar säga ”bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete”!!

På kvällen gick jag till Hyltena Stoppet för att köpa mat till oss i kväll. Det blev det vanliga när vi är här, schnitzel med pommes och sallad. Smakade som vanligt jättegott och vi blev så jättemätta.

I morgon kommer vi att köra till Rydal.

Nu i natt så övergår vi till vintertid och tiden sätts tillbaka en timme. Jag hoppas att vi snart kommer att sluta med detta. Visst är det bättre med samma ”tid” hela året?