En blåsig dag

2017-10-29

Efter en timmes längre natt vaknade vi till en kall, plus 3, och mycket blåsig morgon men den var solig. Gick bort till skogen i dag också och där blåste det inte men solen nådde inte hit upp över träden så det kändes rätt så kallt. Skönt med vantar tyckte jag.

När jag kom tillbaka hem så blev det lite förmiddagsgöromål som vanligt. Sen gick jag ner till Circle K och köpte frallor. Vid elva var det dags för kaffe och frallor. Smakade jättebra.

När det var avklarat så var det dags för oss att köra hemåt. Jag gick ner till Circle  K och lämnade tillbaks nyckeln och fick tillbaka min hundralapp som jag hade lämnar i deposition.

Nu började vi köra mot Rydal. Det blev först ett stopp vid rastplats Kullen. Dags för latrintömning och passade på att gå en sväng med Zacko.

På vägen mot Jönköping och sedan mot Ulricehamn så var det mycket trafik och det var kraftig blåst som ryckte tag i husbilen i vindbyarna. Men det flöt på bra utan några stopp. När vi kom fram och förbi Ulricehamn så blev det mycket gles trafik.

Nu så var det dags för lite inköp igen och vi körde till vår favoritaffär som är MiM. Där är det bra med parkeringsutrymme och affären har vi nu efter några år lärt oss att hitta i. Då går det snabbare att handla. Och idag så gick det rätt så fort för det var inte så mycket som vi behövde.

Sen så kom vi till Rydal och parkerade nästan där vi brukar parkera. Det stod en personbil parkerad där vi brukar stå så vi parkerade bredvid. Helt Ok för oss. I lägenheten så var det sig likt, precis som vi hade lämnat den. Hade inte väntat oss något annat.

I morgon så ska vi (om inget oförutsett inträffar) lämna dynorna i sittgruppen plus passagererstolen till omklädsel hos Sörlings i Skene. Förarstolen kommer att bli omkläd senare. Så nu blir vi kvar i Rydal tills våra dynor och stolar är färdiga. Hoppas att det inte tar allt för lång tid.

Vi längtar efter att få köra söderut till värmen. Hoppas få komma iväg snart.