Lite kallt i dag

2017-10-27

I dag så blev det kyligare igen, det var bara plus 5 på morgonen. Blev en skogspromenad i dag.

Nu är träden avlövade och sikten fri ner till sjön. Ekan ser lite övergiven ut. Det var mulet men inget regn och i stort sett helt vindstilla.

Så bra tycker jag att Circle K här i Hyltena har nybakta frallor. Kostar 12:- för 3, är kanske lite dyrt men jag betalar gärna det för jag är så förtjust i nybakta frallor. Så himla gott till kaffet på förmiddagen.

På eftermiddagen så blev det en tur till kullen vid parkeringsplatsen.

Här gillar Zacko att gå runt och nosa och han tar god tid på sig. Det var bara 7 plus och jag tycker det är alldeles för kallt.

En liten bit längre har vi kommit nu. Kan ta upp emot en halvtimme att gå runt här. Men han måste ju också få sitt lilla roliga tycker jag.

Läste slut på ”Skuggor från det förflutna” av Nora Roberts. Den innehöll spänning, romantik och högt tempo samt humor och som vanligt i hennes böcker självständiga och ambitiösa yrkeskvinnor som har skapat sig ett bra liv. Att dom sedan blir mycket förälskade och gifter sig är ju en annan sak. Man vet ju från början hur det ska sluta men vägen dit är ju det som är så bra.

Nu blir det en bok av årets Nobelpristagare Kazuo Ishiguro och den jag har valt heter ”Återstoden av dagen”. Ska bli intressant läsning.

På kvällen så gick Hasse till macken och köpte varsin trisslott. Blev en vinst på 60:- så han gick dit igen för att köpa nya lotter. Fick alltså betala för en till. Sen hände det inte så mycket, ingen vinst alltså. Inte något ”plötsligt händer det” här inte. Kanske nästa gång! Hoppet är ju det sista som lämnar en sägs det.

Tror vi stannar här i morgon också. Kanske så kommer jag att dammsuga då för det blev inte av i dag.