Hyltena igen

2017-10-26

Sovit så gott i natt till ljudet av motorfordon ute på vägen. När jag vaknade till någon gång så somnade jag snabbt om när jag hörde brummandet.

Mulen morgon men rätt så milt, 9 plus och ingen vind och inget regn heller. Det finns inga bra promenadvägar här utan vi gick längs med vägen. Nästan ingen trafik alls och det kom bara tre bilar på drygt 45 minuter.

Hittade en liten stig i skogen som gick ner till sjön.

Och så här såg det ut. Hur lugnt som helst. På sommaren kanske båten ligger i sjön och någon ror ut med den för att fiska. Vad vet jag!

Vid tolvtiden, efter vi hade slängt sopor och tömt latrin, så gav vi oss iväg. Körde mot och förbi Jönköping och sedan så blev E 4 söderut. Vi körde av motorvägen vid Hyltena och fortsatte till ställplasten där vi parkerade på plats nummer 3 (vår plats). Det var ingen överraskning, eller hur?

Efter att ha gått en sväng med Zacko så gick jag ner och betalde avgiften för två dygn som vi har tänkt vara kvar här.

Vädret var rätt så omväxlande men skurarna var mycket korta och det var övervägande moln med en del sol.

På eftermiddagen så gick Hasse (som vanligt när vi är här) ner till Circle K och köpte en korv med bröd, hans absoluta favoritmat. Nu är det ju inte så ofta som han har tillgång till detta och desto bättre smakar det när det finns.

Jag gick några svängar med Zacko borta vid rastplatsen och kullen. Han gillar verkligen att gå runt där med nosen i marken. Många som stannar här för att använda toan samt att rasta sina hundar.

Här händer det hela tiden något om man nu räknar med att tradarna avlöser varandra på parkeringsplatsen här utanför. Några kör in på http://www.secpark.com/ där dom kan parkera tryggt med bevakning.

Som sagt så står vi kvar här i morgon. Har tänkt dammsuga husbilen men eftersom jag lyder under minsta motståndets lag så kan det bli lite hur som helst med det.