Bra väder i dag

2017-10-13

Solig morgon men lite svalt, bara 7 plus och det blåste inte. Tog på vantar men dom fick jag ta av efter en stund. Solen värmde skönt på morgonpromenaden.

Dom håller på att göra två lägenheter på vinden så vi har byggställningar runt hela huset. Dessutom så bankas och borras det hela dagen. Lite jobbigt att lyssna på. Skönt med helg så man slipper oväsendet. Men för övrigt är vi inte här så ofta.

I dag så dog en stor och välkänd tv profil nämligen Bo Holmström. En person som man kommer ihåg efter alla hans reportage på tv. Många gånger först på plats och längst fram. Glömmer ju inte när han i direktsändning ropar ”lägg ut, lägg ut”.  Nu har jag lånat hans bok som heter just ”Lägg ut: episoder ur ett journalistliv”. Ska bli intressant läsning.

När vi är i Rydal så blir det mycket tid i soffan och det är för all del rätt så behagligt. Men jag saknar att vara ute med husbilen. Kvittar nästan var vi är för jag tycker mycket bättre om att vara där en i lägenheten. Känner mig instängd. Dessutom så är det betydligt bekvämare i husbilen. Känns som att jag har varit här i en evighet men vi kom ju hit i onsdags så det är ju inte så länge.

På min nya www.husbilsliv.se med blogg har jag fått några märkliga kommentarer. Eftersom jag har valt att godkänna dom innan publicering har jag tagit bort dom. Några var på ryska och vem förstår det. En var på engelska och erbjöd mig att köpa falska pass och andra identitetshandlingar till alla länder i världen. Det är ju helt sjukt. Men det kanske var falskt det också. Bort åkte det i alla fall.

Vid sextiden gick jag en sväng med Zacko. Solen håller på att gå ner nu och syns som ett ljust skimmer på andra sidan Viskan.

Zacko hade bäddat in sig soffan på kvällen efter sin kvällsmat och bökat till filten så det skulle bli riktigt skönt. Han ser ut att ha det gott.

Blir väl kvar en dag till verkar det som.