Händelselöst

2017-10-14

 Det var varmt i husbilen i morse fast vi har värmen satt på 11 plus (då brukar det vara omkring 16 plus vilket är lagom när man sover). Det var 19 inne och det berodde på att det var 15 plus ute. Molnen var regntunga så jag tog på regnplagg. Det blev varmt med den jackan. Något regn kom det inte.

På eftermiddagen så tog jag och Zacko en liten promenad ner till ån.

Mycket löv på marken.

En höstbild från den lilla småbåtshamnen.

Vackra träd mellan husen.

Gjorde absolut inget i dag utom det mest nödvändiga och det var inte mycket.

Efter allt vilande i dag så var jag så trött på kvällen att det inte blev någon mat lagad. Beställde istället pizza på https://onlinepizza.se/ och från Pizzeria Scorpion i Kinna. Pizzorna kom efter drygt en halvtimme och var tyvärr inte varma men ändå goda.

Sedan så blev vi jättemätta och satt och slötittade på tv. Kan vara rätt så skönt ibland när man är trött.

Nu börjar det snart bli dags att köra en sväng tycker jag.