I en vecka

2024-05-14

Växlande väder i dag. På morgonen var det uppehåll och jag tog en promenad i närområdet. Eftermiddagen blev lite regnig och blåsig men eftersom jag inte skulle gå ut så brydde jag mig inte om det.

Hamnade vid en stor mycket trafikera gata med anslutning till motorvägen. Mycket träd är alltid trevligt.

Otroligt mycket parkerade bilar på dom smala gatorna häromkring.

Tillbaka igen blev det ett par timmar vid datorn ock lite läsning i min spännande bok.

Strax efter ett tog vi hissen ner till baren, det var dags för dagens kaffe med tilltugg.

Flyttade sedan bort till ”våra” fåtöljer som är så sköna. Hörde ett sorl ifrån matsalen där det åts lunch. Efter en kort stund blev sedan foajén full med mätta och glada spanjorer som köade till hissarna för att åka upp till sina rum.

En stund senare kom dom ner igen med väskor/ryggsäckar och lite annat. Dags för en utflykt någonstans med buss. Bussen tog god tid på sig för att komma hit så vi hade lite att titta på en bra stund. Önskar jag förstod språket så man hade kunnat tjuvlyssna också. Bussarna anlände och vips så blev det tomt och tyst här. Satt kvar en stund till innan vi tog oss tillbaka till vårt rum.

I kväll beställde vi mat igen ifrån Fuente Bar. Det blev grillade revben med pommes sam en liten sandwich med sallad. Smakade väldigt bra. Beställde genom Just Eat och det var bra leverans som vanligt.

I dag har vi varit här i en vecka.

Senast lästa bok

”Svart varg” av Juan Gomez-Jurado var en väldigt spännande historia. Väldigt mycket våld, skottlossning och annat och allt i ett mycket högt tempo. En mycket gastkramande upplösning som kunde sluta hur som helst. Slutet bar sedan något överraskande. Upplägget är något utöver det vanliga. Välskriven med ett bra språk. Ser fram emot nästa bok med detta omaka par.

Baksidestext

Sju månader efter att Antonia Scott och Jon Gutiérrez avslutat sitt senaste fall träffas de vid floden Manzanares. En flytande kropp har hittats i floden som rinner rakt igenom Madrid. Antonia drar slutsatsen att offret föll högt uppifrån innan hon nådde floden. Hoppade hon från en bro eller blev hon knuffad?

När Jon och Antonia förbereder sig för att gå till botten med saken, ringer Mentor och säger åt dem att omedelbart resa till Marbella. De måste till varje pris spåra upp Lola Moreno, hustrun till en ökänd rysk gangster som hittats död samma morgon. Mentor misstänker att Lola har värdefull information om maffian i Spanien. Det enda problemet är att Lola har försvunnit. Och Antonia och Jon är inte de enda som letar efter henne.

Ibland kan det vara en god ide att smita iväg.

4 reaktioner till “I en vecka”

 1. Betalar försäkringsbolaget för boendet? Har de erbjudit er att flyga hem under väntetiden eftersom det tar så lång tid att få bilen lagad?

  1. Det utgår jag ifrån att dom gör.
   Har fått erbjudande om hemresa men det avböjde vi. Har liksom ingen hem att resa hem till eftersom husbilen är vårt permanenta boende.

 2. Tänk att en hel vecka har gått och ni har inrättat en viss rutin i erat liv. Det är väl så så man gör i de flesta situationer man hamnar i som blir mer eller mindre permanenta.
  Ni har det rätt bra läser jag och hoppas det får fortsätta så.

  Ha det så bra!!!

  1. Tiden går hur man är bär sig åt och lite rutiner underlättar.
   Det går ju ingen nöd på oss men vill ju inte bli kvar hur länge som helst.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *