Lite oroligt

2016 på denna dagen var vi på en årsmötesträff i underbara Kristinehamn. Det var väldigt roligt att träffa både nya och gamla medlemmar. Tyvärr blir det inget möte för oss i år.

2024-05-05

Heldagsregn med korta uppehåll. Hann med en promenad på morgonen utan att bli våt. Skönt att jag kom ut på en liten sväng.

Började sedan att tömma min ryggsäck som jag har som ett litet förråd i garderoben. Det fanns mycket i den. Slängde en hel del som liksom bara hade blivit liggande. Resten la jag i en kasse som placerades i garderoben på samma plats men det fyllde inte så mycket som ryggsäcken. Är en del att tänka på för vi vet ju inte hur länge vi kommer att bo på hotell. Vi kan ju inte heller ta med oss hur mycket som helst!

På platsen i dag blev det kvar en husvagn, en husbil och så vi. Kom en husbil till senare på eftermiddagen. Mycket lugnt här, inte så många som vill gå ut i regnet.

I morgon är det dags för oss att bli bärgade till verkstaden i Gijon. Vi åker taxi dit. Bärgaren ska vara här klockan 0900 så då ska vi vara färdiga med allt. Hoppas han kommer i tid!

Eftersom vi inte vet så mycket om vad som nu kommer att hända så är det rätt så nervöst. Men det ordnar sig säkert. En ska vet jag och det är att verkstadsbesöket och byte/reparation av växellådan få vi själva betala eftersom husbilen är så gammal.

Det kan bli så ibland och i dag skulle jag vilja ha ett kvitto.

3 reaktioner till “Lite oroligt”

  1. Lycka till nu och hoppas att ni snart är på rull igen.
    Kul med bilden på gångbanan utefter gästhamnen här i Kristinehamn som nu är vår permanenta ”hemmahamn” här trivs vi kanonbra. Vi håller tummarna för er 👍

  2. Förstår att det är lite oroligt i och med att husbilen ska till verkstaden. Men det går säkert bra.
    Hoppas att hotellet blir bra. Jag hade nog föredragit ett airb&b då man är mer självständig och kan laga sin egen mat.

    Ha det så bra!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *