Så lugnt

Den här utsikten har jag utanför min dörr och kommer förmodligen ha den några veckor till. Bara att gilla läget!!

Mulen morgon, 12 plus och ingen vind.

Gick nerför backen mot utgången. Stod en liten stund och funderade på om jag skulle gå utanför området. Inte i dag tänkte jag och vände mig om och tog backen upp. Den är lång.

Hasse tog en promenad till receptionen där det även finns en minibutik. Han gick in och köpte en påse chips och något lite godis. Fick dessutom växlat till mynt så vi har det till tvätt och tork när det blir dags.

Senare på dagen var det bara lite molnigt och mycket sol. Temperaturen steg till 20 – 22 plus och det var skönt att gå ut. Så klart var dörren öppen större delen av dagen.

Grannen bredvid körde på morgonen men det stod en husbil på nästa plats som också skymde sikten men inte fullt så mycket. Under dagen kom det några husbilar till samt 1 husvagn. Det är fortfarande mycket lugnt här.

Fläskfilé med pilaffris smakade gott till middag i kväll.

Senast lästa bok

”Röd signal” av Johann Brännström var väldigt spännande med en väldigt ovanlig story i denna gastkramande thriller. . Har aldrig förr hört talas om en serieknuffare. Tycker det är intressant att även få följa dom personliga relationerna. Slutet var otroligt rafflande men det slutade bra. Ser fram emot att läsa nästa bok av denne författare. Finns 2 till vad jag vet.

Baksidestext

Röd signal utspelar sig drygt två år efter händelserna i Feber. Mikaela Sköld, reporter på Nyhetsbyrån, har flyttat ihop med sin kollega Kim i en villa i Huddinge där hon bor tillsammans med nu fjortonåriga dottern Vanja och Kims son Sigge. Ett sargat samhälle har börjat öppna upp och när en hård vinter slår till är tågförseningarna snart tillbaka. Snart börjar en serie dödsolyckor ske i tunnelbanan och pendeltågen. Polisen misstänker dock att det handlar om något värre: En vettvilling som knuffar folk framför tågen. Det blir starten på en gastkramande jakt på en gärningsman som kan vara vem som helst i vimlet på perrongerna. Och snart inser Mikaela Sköld att dåden har koppling till hennes artiklar på Nyhetsbyrån. Röd Signal är en pulshöjande thriller som kommer att få alla som läser att kasta blickar över axeln nästa gång de åker tåg. Den skildrar ett Sverige som blivit kallt, där en vrede ständigt bubblar under ytan och någon när som helst kan brisera.

Det tror jag också!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *