Lånat några böcker

En morgon för 10 år sedan gick jag runt sjön med flamingos i Calpe. En trevlig och omväxlande väg att promenera på.

2024-04-06

Mulet men rätt varmt, vindstilla och 17 – 20 plus. Jag gick ut en sväng och roade mig med att försöka räkna antalet husbilar. Jag kom fram till att det säkert var mer än 35.

Sedan var det som vanligt en del som körde iväg och andra som kom hit. Vi hade fått fritt från nära granne men vi kunde inte se så långt för det var många husbilar i vägen. På eftermiddagen fick vi ny husbilsvägg att glo på. Mannen där for runt lite hysteriskt och satte elsladden i olika kontakter men fick ingen ström. Personal måste komma dit och öppna en lucka och sätta säkringen på plats, annars ingen ström. Personal kom och fixade det och så blev han lugn.

I dag jobbades det nere i hörnet och det hördes även en del hamrande inifrån huset. Där var grus innan finns nu en betongplatta. Det kommer säkert att bli fint.

Jag ägnade lite tid på bibblan i dag. Letade efter några nya böcker att låna och ladda ner till min läsplatta Letto. Dom har gjort om bibliotekets hemsida för några veckor sedan. Alla bibliotek i Sjuhärad har gått ihop på en gemensam sida och blivit lite svårnavigerad. Tar lite längre tid nu men jag har ju gott om tid på mig. Hittade några som verkade vara bra. Vill ha rätt så många böcker på plattan när vi är på rullande hjul.

Sotis kom på ett kort besök på eftermiddagen. När Hasse skulle gå ut så smet hon in. Fick lite mat som hon slängde sig över, hon verkade vara mycket hungrig. Efter en stund gick hon sin väg.

Stekte några kycklingben och gjorde välkryddat pilaffris till det. Smakade gott som vanligt.

Just så känner jag det ibland!

2 reaktioner till “Lånat några böcker”

 1. Tänk så Sotis ska sakna er när ni åker därifrån, alla goda mellanmål. Men det är klart att ni inte kan nappa med er kissen för då kanske ägaren blir ledsen.
  Ni är väl på gång att köra uppåt nu ?
  Tror säkert snön är borta tills ni är i Sverige.

  Ha det så bra!!!!

  1. Tror Sotis blir matad på flera ställe.
   Vi börjar troligen hemresan i morgon.
   Hoppas vi verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *