Dagvill i går!!

För 10 år sedan fanns denna trevliga baren på strandpromenaden i Calpe. Undrar om den fortfarande finns kvar?

2024-04-04

Ibland är jag mycket dagvill och det var jag i går. Jag hade måndag hela dagen fast det var onsdag. Men i dag har jag kommit rätt och har torsdag som det ju är.

Vädret var alltså även denna dag soligt och varmt. På morgonen var det 14 plus och under dagen steg det till 20 plus. Var lite småblåsigt men inte så att det var obehagligt att vara ute. Men dörren kunde vi inte ha fullt öppen för då slog den fram och tillbaka i vinden. Går ju att sätta fast den men det blir lite ryckningar ibland och det gillar jag inte.

Nu jobbas det för fullt här ute på platsen med grus där det står bord och bänkar. Dom är flyttade och en grävmaskin står där i stället. Nytt grillhus är snart klart men ännu inte använt. Nyfiken på hur det kommer att bli när det hela är klart.

Omsättningen på husbilar under dagen var god. Franska husbilar är det fortfarande flest av. Det var också mycket folk i rörelse i dag. Beror troligen på att vädret var sommarlikt, varmt och soligt.

Blev fläskfilé i dag också men i form av en gryta med god kryddig sås och kokt potatis. Lite ättiksgurka smakade bra till.

Men jag älskar att läsa och det tar ju aldrig heller slut så jag har jämt roligt utom när jag städar!!

2 reaktioner till “Dagvill i går!!”

  1. Vilken tur att du inte har så stora ytor att städa på. Böcker kan man aldrig få för många av enligt mig. Tur att det finns att ladda ner nuförtiden annars hade det varit kris här hemma.
    Vi åt köttbullsgryta idag med eftersom vi hade över från igår. Men jag tycker mycket om detta så jag klagar absolut inte.

    Ha det så bra!!!

    1. Ja men det är ju så jag har att valt leva mitt liv. Med mycket läsning och ingen städning. Vad då med lite skit i hörnen som man brukar säga i stället för ett rent helvete.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *