Lite strul

En mystisk innergård i någon stad någonstans i Portugal. Såg lite skumt ut.

2024-03-05

Soligt från morgon till kväll. Ingen vind och 17 – 22 plus vilket det gjorde det skönt att vara ute. Dörren stod öppen hela dagen så Sotis var inne hos oss rätt så mycket.

Han ligger på golvet håller utkik på vad som händer utanför.

Det jobbades en del på bygget idag och det var lite oväsen ibland. Absolut inget som störde oss. Händer inget som syns utanpå utan nu har det sett likadant ut ett tag.

Väldigt dålig omsättning på husbilar här idag. Gott om plats alltså.

Så var det strul på e.lib idag. Sidan kunde inte hittas. Biblioteken i Sjuhärad har gjort en stor förändring och gott ihop och heter nu Knallebiblioteken. Kunde inte logga in där utan att först godkänna ett avtal. Det gjorde jag och loggade in. Hittade ingen e.lib sida vilket gjorde mig lite sur. Där har jag mina läslistor vilket jag nu inte har tillgång till. Men jag kunde låna en bok i alla fall men då måste jag veta vilken jag skulle ha. Jag vill ha tillbaka min gamla sida där jag kunde se nyheter och dom 100 mest utlånade böcker. Hoppas den kommer tillbaka!

På eftermiddagen blev det något fel på FB och det blev stora rubriker på tidningarnas nätsidor. Tydligen gällde det ca 50 länder så det var ett globalt problem. Varade inte så länge så nu kan folk hålla reda på varandra igen.

Pannbiff med lök, brunsås, kokt potatis och lingonsylt. Husmanskost är alltid gott.

Glada tankar ska man jämt försöka att ha.

3 reaktioner till “Lite strul”

 1. Inte så länge sidorna låg nere men vi hade fullt upp med annat så vi märkte inte det förrens H ringde och berättade om det.
  Skönt att känna att man inte är så beroende av sociala medier.
  Lite svalare idag men helt överkomligt när det gäller värme.
  Moulesfrites blev det för oss idag. Gott!!!

  Ha det så bra!!!

  1. Moulesfrites är något som jag verkligen längtar efter att prova. Tror vi kommer att gilla det väldigt mycket.
   FB är rätt så roligt tycker jag men jag har bara vänner där som jag liksom känner. Då mest vänner som har husbil. Samt familj och familjära vänner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *