Mest väder

Denna lilla småbåtshamn finns någonstans i Tyskland. Det finns en trevlig ställplats inte så långt därifrån. Mycket fina promenadvägar runt sjön.

Lätt mulen morgon, 15 – 18 plus samt endast en svag till måttlig vind. Skönt att vara ute och gå lite. Senare på dagen blev det soligt när molnen hade försvunnit och så kom det en och riktigt härligt.

Eftersom det är måndag så jobbades det på bygget. Inte så mycket oljud nu när dom mest är inne i huset och hamrar lite.

Tror att det bara är 10 – 15 husbilar här, och alltså många lediga platser, så kom det en och parkerade bredvid oss. Utsikten borta, bara en vit husbilsvägg att titta på.

Öppnade sedan dörren och vips kom katten in. Fick lite mat, verkar vara hungrig jämt när han kommer hit. Men troligen äter han mat varje gång som han hitta/får något att äta. Gäller väl att passa på.

Molnen kom hit igen på eftermiddagen och solen gömde sig därbakom. Det blev svalare och vi fick stänga dörren. Sotis hade precis hoppat ut så det passade bra.

Mot kvällen försvann molen igen och solen gladde oss med sin värme. Väldigt skön kväll.

Tog fram Cordon Bleu från frysen så det fick tina lite, går lite snabbare då att tillaga dom. Gjorde råstekt potatis till och det smakade som vanligt bra.

Inte alltid så lätt att välja rätt väg. Finns ju även många andra vägval att kolla på.

3 reaktioner till “Mest väder”

 1. Att vara sin egen lyckas smed är väl det vägval jag föredrar. Man gör precis det man har lust med och i den takt som känns bra.
  Vädret som bjuds gör ju sitt till och vi som mest tillbringar dagarna utomhus uppskattar värme och sol.
  Det blev hemmagjorda hamburgare idag och jag föredrar dem framför MacDonalds , då de innehåller rent kött.

  Ha det så bra!!!

  1. Gillar verkligen din kommentar i kväll.
   Hemmagjorda hamburgare med rent kött är ju helt klart att föredra. Då kan man ju krydda lite som man tycker det passar för att få bästa smaken

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *