Lång lista

Ser lite ensamt ut på den öde stranden mot kvällen.

2024-03-06

Hyfsat väder idag också tycker jag. Varierande molnighet, 14 – 19 plusgrader och mest svag vind som ökade något under eftermiddagen. Solen värmde så skönt när man gick ut lite.

Dags igen för att fylla på förråden idag. Vid 12 var vi redo att köra till Aldi. Parkerade där vi brukar, alltid gott om plats. Jag gick och tog en kundvagn och väl inne i affären började jag metodiskt att gå runt och fylla den med vad som stod på listan och den var lång. Gick ändå rätt så fort för där var inte så mycket folk.

När jag börjad lasta upp på varubandet så kom det några killar med bara bullpåsar och dricka så jag släppte förbi dom. En av dom lyfte upp mitt 6-pack kolsyrat vatten på bandet när jag bad honom om det. Det är en och en halv liter i varje flaska så det är tungt tycker jag.

Körde ut till husbilen och lastade in i den med hjälp av Hasse. Körde tillbaka vagnen och när jag kom tillbaka hade Hasse plockat upp det mesta på köksbänken. Tog sedan ut Rulle så gick Hasse och handlade lite. När han var borta hann jag få in allt på rätt plats. Nu är det inga tomma hyllor.

Rullade sedan tillbaka till ställplatsen och till servicen. Fyllde vatten och tömde gråvatten och det tog en liten stund. Fortsatte sedan till vår plats och parkerade. Det var nu gott med kaffe och macka.

Eftersom det var soligt och varmt lät vi dörren vara öppen och lilla Sotis kom och hälsade på. Hade köpt några små burkar med kattmat så han fick lite att äta. Det verkade han att gilla.

Hade köpt en färdig lasagne Bolognese så det värmde jag hälften av till middag ikväll. Skönt att bara värma efter en tröttsam dag och dessutom smakar den väldigt gott.

Men då får det ta lite längre tid.

2 reaktioner till “Lång lista”

  1. Vi ska fylla på i skåpen i morgon och har gjort klart listan ikväll. Fick en liten beställning idag och det är naturmedel som lugnar. Ger det till Turbo som har så svåra löpningar och mår dåligt under den tiden. Hon blir lugnare och mår så mycket bättre av dem. Det var vår veterinär som tipsade om dem.
    Såg ikväll att det är ruskväder på ingång till Portugal med 11 m höga vågor. Så njut av det fina vädret allt vad ni kan.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.