Räkor igen

Den här underbara strandpromenaden finns i fina Calpe. Där har jag promenerad med Zacko många gånger under ett flertal år.

2024-03-03

Absolut bättre väder idag. Molnen kom och gick och solen lyste däremellan. 15 – 20 plus och endast en svag vind gjorde att det var skönt att vara ute.

Dörren stod öppen en stund och då kom Sotis inhoppande. Han fick lite mat som han snabbt åt upp. Några måsar satt utanför och lät ungefär som katter, dom liksom jamade. Dom ville nog också bli utfodrade men vi ger inte dom något.

Tvättmaskinen här får verkligen jobba mycket. Ibland har en husbil bara hunnit parkera förrän damen är på väg med en påse/korg till tvättmaskinen. Är mest kvinnor som gör det jobbet efter vad jag har sett. Ibland är det kö så det gäller att ha koll på när en har tvättat klart och då gå dit. Verkar fungera väldigt bra och har inte sett att någon har tjafsat. Är det upptaget så är det, bara att vänta till set blir ledigt.

Plåtisen som stod bredvid oss körde iväg på förmiddagen. så nu har vi fri sikt igen. Hoppas det blir fritt i några dagar.

Jag kokte några ägg i dag. Pillade även ett gäng räkor. Så ikväll blev det räkmackor till oss. Men det blev skivade ägg och ovanpå dom räkor och sedan majonäs samt lite dill. Det var gott så klart.

Inte så lätt att svara på alla frågor ibland.

2 reaktioner till “Räkor igen”

  1. I dag har vi haft bra väder. Lyssnat på Vasaloppet och en massa andra skidlopp. Avslutade med stavhopp där Mondo tog guld. Vilken kille det är!

  2. Avundas ditt väder idag då vi har haft gråväder med en del duggregn. Inte mer än +11 och det är för kallt. Därför har det blivit korta stunder ute och hundarna har fått bestämma när de skulle ske.
    Vi åt räkmackor igår när vi tittade på Melodifestivalen.
    Det var gott men något blev fel.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *