Undvika måsten!!

Ställplatsen var nedlagd när vi kom fram. Det fick bli en lite trist trottoarkant men det gjorde inget. Vi kom fram sent och skulle iväg tidigt nästa dag. Dessutom var det lite regnigt. En typisk äta/sova plats när man är på rull.

2024-02-21

Växlande molnighet, 16 – 20 plus, ingen vind och så var det hela dagen.

Rätt så mycket omsättning på husbilarna under dagen. Vi står ju så vi ser när dom kör in och ut. I bland kan det bli lite kö om dom ska ut och samtidigt.

Byggjobbarna kom även i dag vid åtta. Var rätt så tyst därifrån i dag gör dom murade mest och höll på inne i huset.

Sotis kom i dag också och hoppade in när jag öppnade dörren. Gav honom lite mat och den försvann fort. Sedan blev det lite tvättande och sedan somnade han.

Senare på dagen så hoppade han upp på soffan och satte tassarna på bordet och vill smaka på min smörgås som jag precis hade satt dit. Han blev omedelbart nerflyttad till golvet. Han försökte en gång till med för honom samma resultat och dessutom blev han placerad utanför husbilen.

Efter ett par timmar öppnade vi dörren igen och då hoppade han in igen. Han får gärna vara här inne men vi vill att han ska hålla sig på golvet. Tänk om han sätter klorna i soffan, det vill vi verkligen inte ska hända.

Vi fortsatte under dagen med att undvika dom få måsten som finns. Det gick hur bra som helst tills jag kom på att det var dags för latrintömning i dag. Tar inte så lång tid men är minst sagt skittråkigt.

Mat skulle vi också ha i kväll. Det blev stekt fläskfilé i skivor med kokt potatis och beasås. Gjorde det enkelt men det var gott.

Men allt kan man dock inte undvika.

2 reaktioner till “Undvika måsten!!”

  1. Det lugnar väl ner sig på byggena när de börjar att göra interiören och inte behöver så stora maskiner. Hos oss har de satt i alla fönster och dörrar till lägenheterna. Det kommer nog att bli väldigt fint när det är klart.
    Blev spagetti med köttfärssås hos oss idag. Så nu blir det köttfärspaj om någon dag och hundarna får spagetti i morgon.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *