Lata dagar

Det finns nog många som skulle vilja tillbringa några varma dagar så här.

2024-02-20

Små vita moln förde sig sakta fram över den klarblå himlen och solen flödade ner över oss. Temperaturen låg på 17 – 22 grader samt svag till ingen vind. Skönt att kunna vara ute och och promenera samt ha dörren öppen nästan hela dagen.

Sotis kom på besök och fick lite att äta. Stannade en stund och sedan stack han iväg. Kom och gick under dagen precis som han ville. Vi tycker det är roligt när han kommer hit och även när den andra katten kommer och tittar in en stund.

Dagen har som vanligt rusat iväg och vi har inte gjort något annat än det vi brukar göra. Det är vi väldigt nöjda med just att (nästan) inte ha några måsten.

Kom hit många husbilar i dag. Fyra italienare körde in samtidigt och dom parkerade i närheten av varandra. Sedan kom några tyskar och även några fransmän som hittade platser till sig. Även några spanjorer hade hittat hit och en parkerade bredvid oss. Vi har ju alltid fritt på bodelssidan eftersom vi står på en ytterplats.

Stekte några kycklingben och klyftpotatis till middag i kväll. Gjorde en sås till som blev väldigt lyckad så det hela smakade väldigt gott.

Det känns som att jag också gör det varje morgon.

3 reaktioner till “Lata dagar”

 1. Allt blir så mycket lättare när det blir lite varmare och man blir även gladare när solen lyser. Vi har vistats ute i trädgården hela dagen och jag tror baske mig att det är pollen från busken jag klipper som orsakar att näsan och ögonen rinner. Om jag bara visste vad det är för en förbaskad buske?
  Vi körde fläskottletter i hamburgerbröd eftersom vi har kvar från gårdagens ugnsgratinerade. Det är så gott, bättre än hamn´burgare. Två är kvar och dem fryser vi till en annan dag.

  Ha det så bra!!!

  1. Visst är allt trevligare när det är varmt och soligt.
   Ta en bild av busken och gör en Google bildsökning på den så kanske du får fram vad det är för en som orsakar ditt problem.
   Kotletter i Portugal är så torra och sega så dom köper vi inte. Här äter vi nästan bara kyckling och fläskfilé samt räkor. Omeletter blir det även en del av. Samt hämtmat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *