Lång lista

Detta är en bild från norra Spanien där finns många höga broar över många djupa dalar.

2023-12-18

Morgonen grydde och solen gick upp och det gjorde vi också. Men inte förrän den kom upp över hustaken vid ca 8.20. Lite tidigt men ibland blir det även senare. Ingen vind 13 – 19 plus och som vanligt härligt varmt i solen.

I dag blev det väsen på bygget. Dom kom hit vid 11-tiden och satte igång med att riva några ställningar som dom tidigare hade hällt betong i. Nu hade dom gjort sitt och skulle bort. Det hördes minsann.

Det var slut på bröd och inköpslistan hade växt till sig. Alltså var det dag för att köra till Aldi för att handla. Plockade ihop och så körde vi och parkerade utanför affären. Det var lite folk där så det gick rätt så fort att handla. Skönt när det inte är någon trängsel. Sedan gick Hasse också dit och handlade lite. Tar ju med Rulle så att han också kan köpa lite som han vill ha. Återvände sedan ”hem” och parkerade på vår ruta. Det mesta hade jag ställt på plats när Hasse var i affären men lite var det kvar så det satte jag på plats.

Sedan blev det gott med kaffe och en fralla samt att sitta ner och bara ta det lugnt resten av eftermiddagen.

Men vi skulle så klart ha middag också. I kväll blev det pannbiff med lök, sås och kokt potatis. Vanlig mat som smakade väldigt gott.

Tänk den där boxen har inte jag heller hittat. Letar inte längre. Tänker i alla fall som jag själv vill.

2 reaktioner till “Lång lista”

  1. Något jag också föredrar är att gå i affärer när det är väldigt lite folk. Vi ska handla på torsdag och då den mat vi ska äta på julafton. Tror vi ska ha ett par skinkskivor, kokt potatis , brunsås, köttbullar och prinskorv. Eller hittar JR inte det sista så klipper vi knackekorv till prinskorvsstorlek. Alltså något som påminner om julmat för ovanlighetens skull.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *