Stabilt väder

Från en annan del av Portugal.

Stabilt väder nu med sol och molnfritt. Svag vind och 12 – 18 plus samt varmt och skönt i solen. Gläds åt det vackra väder som är nu och har varit i några dagar. Prognosen ser bra ut ett tag till.

Trodde att många skulle köra iväg idag men så blev det inte. Några gjorde det på förmiddagen men dom flesta stod lugnt kvar. Troligen var det många som gick till centrum för att kolla på julfestligheterna där och kanske besöka någon restaurang.

Lyssnade på handboll i dag. Det har vi gjort varje gång som Sverige har spelat. Varit roligt att följa dom i detta VM. Matchen i dag mot Danmark var väldigt spännande. Det spelades om vem som skulle vinna bronset och tyvärr förlorade svenskorna. Dom har spelat så bra hela tiden så det var tråkigt att dom förlorade. Grattis Danmark till bronset.

Stekte vårrullar till middag ikväll och kokte ris som vi brukar äta till. Kryddar med lite kinesisk soya och det är riktigt gott.

Det är ju liksom en förutsättning!

På kvällen lyssnade vi på finalmatchen i VM i handboll och kan gratulera Frankrike till guldet och Norge till en beundransvärd silvermedalj. Det var verkligen en jämn och spännande match.

2 reaktioner till “Stabilt väder”

 1. Tänk att alla tre nordiska länder är så duktiga i handboll! Roligt för den som är intresserad av handboll som är en stor sport i skåne.
  Vi har också haft sol i flera dagar nu och det behöver man verkligen när dagarna är så korta.
  Vårrullar är gott och det äter vi rätt ofta.

  Ha det så bra !!!

  1. Damhandboll är ju stort i norden. Men stort grattis till Frankrike till guldet.
   Vi tycker att vi har långa ljusa dagar här jämfört med vad det är i Sverige.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *