Mycket hamrande

Utanför muren i Peniche för några år sedan.

Det var lite molnig i dag och det blev inte varmare än 15 plus. Natten hade varit rätt så kall, bara 10 – 12 plus så morgonen var också kall. Vinden var svag men väldigt kylig. Blir lite svalar när molnen har parkerat sig framför solen.

I dag började som jobba strax efter 8. Blev mycket hamrande då dom har börja med något vid taket. Nu ser man vad dom gör. Det växer på. På eftermiddagen hade dom nog gjort vad dom skulle för då körde dom iväg.

För övrigt hände inget under dagen. Några körde iväg och andra kom hit. Någon körde på förmiddagen och kom tillbaka senare på eftermiddagen. Så kan man ju också göra.

Blev en varm macka i kväll med skinka och ost och det smakade som vanligt bra. Dessutom väldigt lättlagat!

Senaste boken som jag har läst.

”Den 1:a att dö” av James Patterson var väldigt spännande. Det var ett bra upplägg på en polisroman. Intressanta personligheter som är utmärkt skildrade. Lite romantik också med sorgligt slut. Helt oväntad upplösning, vet egentligen inte vad som var sant egentligen.

Baksidestext:

Den ´`1:a att dö är första delen i James Pattersons populära deckarserie om kvinnorna som löser kallblodiga fall tillsammans. Flera av böckerna har blivit New York Times Best Sellers, och ligger även till grund till tv-serien Women’s Murder Club. Finns fler böcker i den serien.

Kommissarie Lindsay Boxer blir avbruten mitt under ett läkarbesök av att ett brutalt dubbelmord har skett. David och Melanie Brandt har blivit dödade under sin bröllopsnatt av en hänsynslös mördare, som dessutom har fördärvat Melanies lik. Lindsay anländer till brottsplatsen där hon möter bland andra journalisten Cindy Thomas som är där för att rapportera om fallet.

När ännu ett nygift par hittas avlidna, förstår Lindsay att de har att göra med en kallblodig seriemördare. Cindy, Lindsay och nu även rättsläkare Claire Washburn och den biträdande distriktsåklagare Jill Bernhardt arbetar tillsammans för att lösa fallen. En stark vänskap uppstår mellan de fyra kvinnorna, och tillsammans utgör de ett mäktigt hot mot mördaren.

Det kan man tro ibland.

3 reaktioner till “Mycket hamrande”

  1. Får en sång i huvudet när jag läser dina rader från idag.
    Kunderna kommer och kunderna går på Roy och Rogers mack. Kan byta ut det till att bilarna kommer och bilarna åker från våran lilla plats. Okej den var dålig men det är kväll nu.
    Vi körde Sibylla idag till middag vilket är mos med korv och senap och ketchup. Gott var det.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *