Lite kö ibland

Här var det många storkar på rad. Detta var i Silves för några år sedan.

Svag vind, blå himmel, 13 – 19 plus och en sol som värmer. Som gjort för att promenera lite under dagen. Skönt att kunna vara ute samt ha dörren öppen i dag också.

I morse var det inte så många husbilar här men på eftermiddagen fyllde det på bra. Ibland så var det till och med en liten kö på 2 – 3 husbilar. Några körde ett par varv innan dom bestämde sig för var dom skulle parkera. Andra ställde bara bilen någonstans och gick runt för att välja plats. När dom hade bestämt sig så blev kvinnan kvar och höll platsen medan mannen gick och hämtade husbilen och körde den på plats. När det var klart gick dom till receptionen för att checka in och kanske även betala för 1 dygn eller flera.

En stund senare kommer personal bort till dom för att koppla in ström om dom ska ha det. Det är något som dom flesta vill ha.

Vad skulle vi ha till middag ikväll? Hade absolut ingen aning! Frågade Hasse och fick detta till svar ”ja tack”. Inte mycket till förslag eller hjälp alltså. Det blev omelett med skink/champinjonstuvning. Inget fel på det och så lättlagat.

Blir ett citat ikväll.

Om alla uttryckte sig rakt på sak, skulle det aldrig bli någon konversation.

2 reaktioner till “Lite kö ibland”

  1. Alltid roligt att se när nya husbilar kommer till en ställplats och hur de gör för att hitta en plats. En del är väldigt omständiga och man får en del skratt också.
    Känner igen det där med svar man kan få från den äkta hälften. Ibland tror man att de bor på en annan planet. Haha

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *