Lite otur!

Från en strand i Peniche

2023-12-02

Morgonen var lite småmolnig och det var soligt när jag gick ut. Ingen vind och det var 14 plus så jag hade en extra tröja på mig. På hemvägen kom det ett mörkt moln som valde att släppa ut en del vatten över mig. Lite otur i dag. Blev i och för sig inte så mycket våt och det torkade snabbt. Regnet slutade efter en kort stund. Lite senare blev det molnfritt och soligt samt lite varmare, 18 – 20 plus.

Det var inte så stor omsättning på husbilar här i dag. Var väldigt mycket folk som promenerade härifrån under dagen till olika aktiviteter. En del gick nog till någon av alla restauranger som finns här. Andra, som kom tillbaka med välfyllda påsar, hade troligen varit och handlat i någon av affärerna i närheten.

I dag visade sig påsen som jag tog från frysen inte vara det jag trodde det skulle vara. Men det gjorde ingenting. Det blev en köttgryta med kantareller och kokt potatis samt en klick svartvinbärsgelé. Det smakade väldigt gott.

Det får man vara nöjd med ibland!!

3 reaktioner till “Lite otur!”

 1. Hade varit roligt att få veta vad du trodde var i den frysta påsen. Blev ju en god middag av det som var i där.
  Tråkigt med regnet men det går ju ofta snabbt över.
  Jag hittade två korsord i mina gamla tidningar och blev så glad.

  Ha det så bra !!!

  1. Jag trodde det skulle vara några skivor fläskfilé men det var grytbitar av nämnda kött. Blev verkligen jättegott.
   Men löser du inte korsord online? Kan ju vara rätt så skönt att sitta med papper och penna att göra detta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *