Vårrullar

En bild från Silves där jag ofta promenerade med Zacko. Trevlig stad tyckte vi.

2023-12-03

Natten var kall neråt 12 plus vilket det också var på morgonen. Tog på en varm tröja under västen på min dagliga promenad (när det inte ösregnar). Blev några grader varmare senare på dagen.

Det var många som lämnade platsen under dagen bland annat vår granne till vänster. Skönt med lite utsikt igen över planen så länge det nu varar.

I helgen var det rätt så många portugiser här och några av dom kom hit tillsamman och parkerade nära varandra. Dom umgicks hela tiden och grillade flitigt vid grillarna som finns vid diskplatsen. Dofta bra flertal gånger så det var inga sardiner för dom luktar inte gott när man grillar dom. På eftermiddagen packade dom ihop och körde iväg nästan samtidigt. Såg tomt ut där dom hade stått.

Hade köpt vårrullar på Aldi som vi provade i kväll. Smakade alldeles utmärkt och vi åt kokt ris till. Skär alltid en skåra i vårrullarna och duttar i lite kinesisk soya, sätter god smak även på riset.

Så kan det så klart vara!

2 reaktioner till “Vårrullar”

  1. Fick en flaschback på en gammal dänga om att n¨ågot kommer och går hela tiden när du skrev om husbilarna som kom och sedan for iväg.
    Det var nog en låt från Macken om att kunderna kommer och kunderna går på Roy och Rogers mack.
    Så jag babblar men ibland flyger tankarna iväg.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *