Lite av varje

2023-10-21

Blev en liten promenad på morgonen i dag och jag gick på andra hållet, till höger i stället för till vänster. Det var varierande molnighet, nästan ingen vid och 18 – 20 plus.

Här finns det måsar överallt men så är det ju i en stad vid havet.

Trevligt bostadsområde som ligger i närheten. Från ena hållet

och från andra hållet. Här har jag och Zacko gått många gånger. Eftersom det finns många hundar som gör toalett här så tyckte Zacko det var väldigt intressant att nosa länge och grundligt på gräsmattorna .

En gata nära ställplatsen. Finns kaféer på två hörn här. Där är nästan alltid folk som sitter med en kaffe eller öl och pratar om allt eller inget antar jag. Verkar som att man hellre sitter på kafé tillsamman än går hem till varandra. Finns otroligt många kaféer i centrum.

Den där kabelhärvan som syns är väldigt typisk för södra delarna av Europa. Är otroligt att det fungerar. Märkligt att det är sådan skillnad på elsäkerhet inom EU.

Grannen bredvid oss körde på förmiddagen, Skönt tyckte vi att få lite utsikt även på den sidan. Det hade vi några timmar till nästa husbil parkerade där. Inget vi kan göra något åt bara att gilla läget.

Kom lite skurar under eftermiddagen men dom var så korta. Vi hade även en del sol och det var skönt. Fick passa på då och gå en liten sväng.

Det finns en brödrost med i husbilen sedan några år tillbaka. Den är inte mycket använd men i dag blev den det. Hade, liksom av en tillfällighet, köpt mjukt vitt bröd som passar bra att rosta. Används även till varma dubbelmackor.

Rostade 2 brödskivor till oss och det smakade så bra tyckte vi. Nu blir det rostad bröd ett tag framåt.

I kväll gjorde jag varma mackor i mitt dubbeljärn med skinka, smältost och tomat, kryddade med lite Aromat. Det var länge sedan och det var jättegott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *