Flera mil på väg

2023-10-10

Vädret var bra i dag på morgonen, lite sol, 15 plus och ingen vind. Men det blev tyvärr ingen morgonpromenad för här fanns i stort sett ingenstans att gå. När vi hade Zacko hade vi aldrig stannat på en sådan plats för då skulle det i alla fall finnas plats för att gå en morgonrunda med honom med lite gräsytor. Hans behov kom då alltid i första hand för oss och så ska det vara när man har med sina husdjur.

Vi körde iväg strax efter tio ut på motorvägen igen. Blandad trafik i dag, ibland var det glest med bilar och ibland väldigt tät trafik men mest var det så där lagom.

Efter några timmar så körde vi in in Frankrike och det var exat en kvart i två. Nu blir det betalvägar genom detta land på så fina vägar.

När man ser detta tåg så vet man att man är i Frankrike när man kör den vägen vi har valt att köra.

Där vi har kört i dag har det varit mycket backar och många mjuka långa kurvor. Sett mycket betande boskap och väldigt vackra vyer.

Vi kör mot Bordeaux och det är många mil dit. Men i dag så la vi många mil bakom oss, det flöt på bra.

Nu står vi på en lastbilsparkering i Amange och här är det stort men på kvällen var det fullt här.

När vi kom hit så var det 30 plusgrader och det kändes bra att få skugga av lastbilar bredvid. När solen gick ner så sjönk temperaturen mot behagligare svalare grader.

Korvgrytan från i går smakade bra även i dag tillsammans med väl hetsad pulvermos. Vad lite kryddor kan göra stor skillnad eller hur?

I morgon så fortsätter vi mot Bordeaux, får se hur lång vi kommer. Jag börjar sakna min själ för den har blivit lite efter känner jag.

2 reaktioner till “Flera mil på väg”

  1. Jaha ni kör den vägen och då passerar ni inte oss alls. Tänker som så att varför inte stanna upp en dag eller två så själen hinner ikapp?
    Vi brukade alltid göra det för att inte bli stressade. Hundarna uppskattade det och vi landade lite i tillvaron.

    Kör försiktigt och ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *