Bra med startgas!

Vi var i Zumaia för fyra år sedan. En trevlig plats tycker vi. Här ligger båtarna i vattnet och senare när det är lågvatten hänger dom på speciella ställningar.

På väg från ställplatsen in mot centrum. Fin promenadväg.

2023-09-29

Rätt mild morgon för att vara i slutet av september. Mulet och 15 – 18 samt bara en svag vind.

I dag gick jag en promenad runt ett kvarter och kollade på några hus som nyligen hade renoverats och dom hade blivit väldigt fina och såg trevliga ut.

Hasse gick till Preem och köpte startgas som dom nu hade fått hem igen. Samtidigt passade han på att köpa 2 korv med bröd så han var rätt så mätt när han kom hem igen.

Eftersom elverket inte hade startat på morgonen så sprayade han lite startgas i det på det ställe som killen på Dometic hade visat oss. Jag tryckte på knapparna och det gick i gång på första försöket, himla bra.

Det är mycket gott om plats här, bara 3 husbilar i kväll. Man behöver ju inte ställa sig i närheten av någon annan utan kan ha hur mycket fritt omkring sig som man vill. En husbil parkerade väldigt lång bort och det var ju bra. Nästa som kom hit parkerade bara några meter ifrån oss. Händer faktiskt oss rätt så ofta.

I kväll blev det en macka med ägg och ansjovis. Längtat efter det och det smakade verkligen jättegott.

Det är mycket roligare att läsa i alla fall.

En kommentar till “Bra med startgas!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *