Fortsatte i dag

2023-09-24

Solen lyste över oss i morse när vi vaknade. Det var 16 plus och svag vind och riktigt skönt ute.

Här har vi stått i natt. Inte så illa tycker vi.

Jag tog Rulle och gick bort till 24/7.

Man kan gå över gräsmattorna men där var så mycket dagg och jag ville inte bli våt om fötterna så jag gick runt.

Den lilla gårdsbutiken var kvar. Där kan man köpa potatis, ägg, tomater och Ottos glass. Man kan svischa eller betala med pengar och man skriver upp i ett block vad man har köpt och hur mycket man har betalt. Faktiskt väldigt charmigt.

Sen gick jag till den moderna affären. Scannade QR koden med mitt bank ID och då öppnades låset och var öppet i 10 sekunder. Misslyckade första gången med att hinna men på andra försöket gick det bra. Lite jobbigt med rullator när dörren öppnades utåt. Gick runt och kollade på sortimentet. Var rätt så tomt på några hyllor. Priserna var högre än vad jag vill betala så jag handlade inget.

På andra sidan vägen är det mycket grönt.

Halv tolv körde vi vidare på E 22 norrut. Efter några mil svängde vi av till väg 31 och kom till Glasriket. Besökte inte något glasbruk/affär för det har vi gjort så mycket för några år sedan.

Mycket trevlig väg att åka på. Skog finns det gott om, träd av många olika arter. Kom även igenom många små byar/samhälle som såg mysiga ut. Sjöar/vattendrag dök också upp rätt så ofta.

Vi stannade vid rastplats Sandsjön för att fika. Här blåste det rätt så mycket och dörren for upp med en väldigt fart. Men det var fint utsikt över sjön.

Så här blev utsikten på eftermiddagen.

Fortsatte sedan och kom fram till Vetlanda och körde till Lidl och parkerade på ställplatsen på andra sidan gatan. Nu skulle det handlas och Hasse gick dit och hade med sig ett reklamblad för nästa vecka. Där fanns det flera varor som står på min lista med extrapris. Jag väntar tills i morgon.

Så blev det så att jag beställde pizza genom Fodora och fick den utkörd till oss. Pizza är något som verkligen har ökat mycket i pris. Vill man ha det så är det bara att betala och se glad ut, vilket är viktigt.

2 reaktioner till “Fortsatte i dag”

  1. Den här gången blev det inte någon pratstund, lämnade ju för ca 2 veckor sedan o njuter nu av Spaniens sol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *