Lite otäckt på eftermiddagen

2023-09-15

Rätt kallt på natten bara 9 plus ute. Körde lite värme på morgonen för att det skulle bli lite varmare där fram i bilen. När vi sover gillar vi att det är svalt och vi har ju goa täcken över oss.

Det var lite sol på morgonen när jag gick en sväng och hade tagit med min kamera.

Fint och trevligt område.

Finns mycket planterade blommor inom området.

Så här ser det ut på håll där vi är parkerade.

Detta hus finns i närheten och det är så stiligt med det fina taket.

Rätt mycket att titta på här. Kommer förbi en massa fordon av olika slag ute på gatan väldigt ofta. Bernts konditori, som ligger tvärs över gatan, fick många paketleveranser i dag av i stort sett alla som kör ut paket. En massa barn sprang fram och tillbaka här ner till hamnen. Var visst någon aktivitet där med grillning och lite annat.

Strax innan två så hördes en kraftig smäll och en bil som började tutade länge. Tittade ut och såg en personbil som hade kört rakt in i bakdelen på en buss. Motorhuven var kraftigt intryckt. Busschauffören kom ut och kollade läget och så ringde han till räddningstjänsten. Barnen i bussen fick gå ut ur den och dom försvann efter hand.

Tog inte så lång stund förrän bilen med ”Första insats person” var på plats. Dom pratade med chauffören i personbilen som satt kvar och fortsatte med det ett bra tag. Efter en stund så kom det andra större bilar från räddningstjänsten, polis och ambulans. Gatan spärrades av på båda håll så att blåljuspersonalen kunde jobba i säkerhet. Föraren i personbilen kom ut och var tydligen helt oskadd och ambulansen körde i väg. Sedan fick föraren en stor säck att packa ner sina grejor i som hon hade i bilen. Fanns också en tjej som hade kommit dit för att hjälpa till och hämta henne. Så kom bärgningsbilen och hämtade den krockskadade bilen. Efter en timme så fanns det inte spår kvar efter olyckan. Bussen fortsatte sedan utan passagerare.

Mycket skönt att ingen blev skadad och ungarna fick mycket att prata om.

Under dagen var det lite molnigt men mot kvällen blev det sol igen. Var rätt så varmt och i synnerhet när solen lyste igen.

Stekte några skivor fläskytterfilé och värmde potatisgratängen som var över. Beasås och gelé fanns till den som ville ha det.

I morgon går resan vidare och vart är inte bestämt!

Det är det en del som verkligen behöver tänka på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *