På väg

2023-09-16

Tog en promenad på morgonen runtomkring här. Från en annan del av hamnen. Lite dimma, 14 plus och inte ett löv rörde på sig förutom dom som trillar ner på marken. Riktigt skönt att gå här för underlaget är jämt och fint.

Halv elva lämnade vi denna vackra plats och fortsatte söderut lite mot väster. Kom ut på E 4 mot Helsingborg men dit skulle vi inte. Inte mycket trafik i dag men vi mötte några husbilar. Väldigt bra körväder på denna fina motorväg med utmärkt beläggning. Ett vägarbete kom vi förbi men det innebar inte något hinder utan flöt på bra.

Svängde av mot Örkelljunga och körde till ICA och parkerade där. Jag var sugen på smörgåstårta eller liknande. Det blev liknande med räkor.

Körde sedan till Preem för att fylla tanken med diesel. Blev endast 62 l i dag. Hos SÅIFA sätt priset veckovis och ändras på måndagar så troligen blir det betydligt dyrare på måndag. Därför passade vi på att fylla upp i dag.

Denna husbil stod på serviceplatsen för diverse. Måste vara både dyrt och jobbigt att köra runt med detta åk.

Fortsatte till BiÖ och parkerade på deras ställplats. Fanns några husbilar här och fler kom hit. Hasse gick ut och kopplade i el så nu har vi det lite bekvämare. Vädret var behagligt lite sol och 20 plus. Satt med öppen dörr strax efter sju utan att det kändes det minsta kallt.

Liknande smakade verkligen jättegott och vi blev proppmätta.

2 reaktioner till “På väg”

  1. Det ser verkligen rofyllt ut på dina bilder.
    Dessa räkbakelser ser ju absolut helt ok ut. Vi gjorde egna för någon dag sedan och bakelser kan man inte kalla dem men de var goda. Idag blev det hamburgare gjorda på nötkött och så goda att man nästan blir salig.

    Ha det så bra!!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *