Äntligen

2023-09-14

Lite svalt på morgonen, bara 15 plus och lite molnigt och helt vindstilla. Gick en sväng och njöt av den friska luften och hörde korna råma en bit bort. Rogivande. Syns nu att hösten är på väg att göra sitt intåg.

Halv ett körde vi ut från campingen och lämnade Seglora för denna gången. Började med att köra till Skene och Svetskompaniet för att byta den svenska gasoltuben. Fick som vanlig hjälp med att hämta tuben utanför husbilen och att köra ut den fulla tuben och lyfta in den på plats. Här är dom mycket vänliga och hjälpsamma. Betala klarade jag dock att göra själv.

Fortsatte sedan mot Borås där vi valde väg 27 mot Gislaved. Trafiken var gles och vi mötte bara ett fåtal husbilar. När vi kom till Gislaved så satt det skyltar uppsatta om att det skulle vara Monster Track på Marknadsplatsen i helgen. Det är där ställplatsen finns.

Platsen som vi brukar parkera på var helt full med lastbilar med släp och massor med andra märkliga fordon. Körde in och parkerade för att fika. Där rök den första delen av den lilla planen.

Bestämde oss för att köra till Hillerstorp, bara 2 mil dit. Har varit fullt dom två sista gångerna som vi har kommit dit. I dag fanns det gott om plats så vi parkerade på lämpligt ställe på gräsmattan.

Tycker vi har trevlig utsikt från dörren här.

På andra sidan ser det ut så här, inte illa det heller.

Äntligen fick vi plats här. Mycket trivsam plats tycker vi med så vacker omgivning.

Vädret var soligt med små moln på himlen, det var riktigt skönt och dörren fick vara öppen. Tror vi blir kvar här i morgon.

Visst träffar man ibland på någon sådan person?

2 reaktioner till “Äntligen”

  1. Din sista slutkläm kan jag verkligen hålla med om.
    Så fin plats ni fick så ni gör rätt i att stanna ett par nätter där.
    Det drar mot höst och man får vara glad över att det är sol nu. Jag ska inte klaga för vi har ofta blå himmel här nere.

    Ha det så bra!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *