Gick bra i dag

En bild uppifrån över ställplatsen i Neef.

Även en grå dag är vacker vid floden Mosel.

2023-09-13

Efter en sval natt var det bara 13 plus ute på morgonen vid åtta. Hade ju tid att passa i dag på förmiddagen så sömnen blev dålig i natt och jag vaknade alldeles för tidigt.

Taxin kom punktligt 9.30 och tog oss in till sjukhuset i Borås. Vi gav oss iväg upp till väntrummet efter ha anmält Hasse och betalt. När vi kom dit blev vi hämtade med en gång. I dag var det ingen väntetid alls.

Sköterskan pratade lite med oss och satte sedan dit nålen och satte igång behandlingen. Det var klart efter ca 1 timme. Ringde så efter sjukresa och bilen skulle komma efter 1 timme. Hade paket att hämta på apoteket så det blev gott om tid för att göra det. Blev bara en halvtimmes väntan på bilen som kom 10 minuter för tidigt.

Så skönt det var att komma hem igen. Vi var var jättetrötta. Jobbigt att gå i dom oändligt långa korridorerna på sjukhuset. Så är det ju lite nerver med i det hela och det blir man också trött av. Efter ett par timmar hade vi piggnat till lite.

Det var dimmigt på morgonen, eftermiddagen och kvällen bjöd på sol och 20 plus.

Beställde varsin kebabrulle till middag i kväll. Dom är verkligen jättegoda och väl tilltagna.

I morgon är det dag för en liten tur igen någonstans. Har bara en liten plan men det går väl som vanligt att den fallerar!

Det är precis så för mig också!

2 reaktioner till “Gick bra i dag”

 1. Det är tröttsamt att vara på sjukhus. Tror det är något med lukten haha. Sedan är det alltid nervöst att behöva gå dit.
  Kebabrulle är gott.
  Hur många behandlingar har Hasse kvar att göra?

  Ha det så bra!!!!

  1. Ja det är tröttsamt. Något med luften tror jag.
   Antalet behandlingar kan vara var tredje vecka i ca 2 år och ingen vet om man har blivit av med cancern då. Tror att nästa behandling kommer att bli den sista efter eget beslut. Vill ner till värmen över vintern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *