Soligt och varmt

2023-09-05

I morse vaknade vi till strålande sol och vid niotiden var det redan 18 plus.

Att gå ut och mötas av denna utsikt var helt underbart. Vilken tur med vädret vi har, inget alls att klaga på.

En bit bort möts man av stora gräsytor med en del rastplatsmöbler.

Fin promenadväg här och det är många som kommer förbi under dagen.

Här står husbilarna parkerade med utsikt mot vattnet.

Några husbilar körde under förmiddagen men dom tomma platserna med sjöutsikt fylldes snabbt på igen. Det är många norrmän här men även några tyskar och svenskar.

Efter att ha varit helt vindstilla så började det fläkta lite mitt på dagen. Vi bestämde oss för att stanna kvar och njuta av vädret och utsikten. Blev några promenader under dagen och det var mycket varmt i solen. Skönt att det finns lite träd så man kan gå i lite skugga.

I kväll blev det stekta kycklingben med kokt ris och Sweet Chili sås. Gott som vanligt.

I morgon påbörjar vi resan söderut mot Rydal i ett lugnt tempo.

Läst ”Björnen sover” av Emilie Schepp och den var väldigt bra och spännande. Tempot är mycket högt och det händer något hela tiden. Jag gillar serier där man får följa personerna genom åren både på jobbet och privat. Ser fram emot nästa bok.

Baksidestext:

En hisnande bladvändare om vad begäret efter hämnd kan få en människa att göra.

En man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander till Filippa Falk, en före detta polis som lever med skyddad identitet. Hon har drabbats av en fruktansvärd tragedi och är den enda som har en koppling till gärningsmannen. Men vill hon verkligen hjälpa polisen att lösa fallet?

Samtidigt som åklagare Jana Berzelius försöker spåra upp mördaren gör sig hennes mörka förflutna påmint. Hon tar till alla medel för att skydda mannen hon älskar. Men han har kommit hennes hemlighet på spåren, och bestämt sig för att ta reda på sanningen. Oavsett vad det kan kosta honom.

Björnen sover är den sjunde delen i serien om Jana Berzelius. Här ställs Jana inför ett nervkittlande mordfall med oväntade vändningar. Samtidigt får hon allt svårare att dölja var hon kommer ifrån och vem hon egentligen är.

2 reaktioner till “Soligt och varmt”

  1. Passa på att njuta av det fina vädret som ni har nu. Vi har också varmt och slipper canicule som härjar i Bretagne just nu.
    Vi ska äta köttbullar och då menar jag kött utan en massa inblandad utfyllnad. De smakar så gott. Nu ska jag återkomma till kokt potatis och brunsås. Jag har gjort pressgurka som ligger i kylen.

    Ha det så bra!!!

    1. Ja vi njuter nu av sol och värme.
      Gott med riktiga köttbullar som innehåller det som man tycker det som det ska dom innehålla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *