Vilken sommardag!

2023-09-02

Vilken härlig solig dag att vakna till. Det var 16 plus och blev betydligt varmare under dagen. Lite lätta moln på himlen försvann sedan och vinden var mycket svag.

Tog en promenad i närområdet och det är fint och trevligt här.

Här kan man vänta på båtens avgång.

Det blev så att vi valde att stanna kvar. Blev en del promenader under dagen. Plant och bra underlag vilket vi gillar.

Väldigt fin utsikt över Dalslands kanal.

Båten som låg vid kajen gav sig iväg på morgonen och kom tillbaka sent på eftermiddagen. Det är två båtar som trafikerar Dalsland kanal och jag vet inte vilken av dom det var. Men det är ingen passagerartrafik nu den har slutat för säsongen.

Kom några husbilar hit under dagen men ingen som stannade kvar. Tror dom stannade till för att fika och njuta av utsikten

Hade lite sysslor att göra idag och passade på nu när vi stod stilla här. Sånt som jag har skjutit upp ett tag och det finns det mer av. Blir någon annan dag!

Mycket bra väder hela dagen och kvällen avslutades med lite moln efter en mycket solig dag. Så klart har dörren varit öppen hela dagen.

I morgon är det dags att dra vidare.

2 reaktioner till “Vilken sommardag!”

  1. Ser verkligen trevligt ut på bilderna. Vi har haft +33 och njutit av dagen. Städa är ju bara så tråkigt och det gäller att försöka göra det så roligt det bara går. Vi gjorde rent golven idag så nu har vi en vecka på oss att skita ner dem igen.

    Ha det så bra!!!

Kommentarer inaktiverade.