Några platser i dag

2023-09-03

Rätt så mulet i dag men inga regnmoln. 16 – 22 plus och ingen vind.

I morse låg den ena båten vid kajen och jag passade på att fota den när jag gick en sväng. Det är den äldsta båten av dom två som kör med passagerare under sommaren.

Strax efter elva körde vi till ICA i Bengtsfors. Där gick det bra att parkera så det gjorde vi. Jag gick in och handlade det som behövdes. Här är det betydligt högre priser än på hemmaplan.

Vi fortsatte sedan till Dals Långed och körde genom stan. Kom fram till ställplatsen och körde dit. Här har vi aldrig varit tidigare och kommer nog aldrig att köra hit igen.

Ut på vägen igen till nästa ställe. Inte så långt men väldigt backig och slingrig väg. Körde genom stan och svängde av till en smal grusväg. Kom fram till en stor idrottsplats i utkanten av Fengersfors. Mycket vackert belägen vid en sjö men ack så ödsligt.

Trots den fina utsikten så ville vi inte stanna här och kommer troligen inte att komma hit igen.

Iväg igen och efter lite märkliga vägval ifrån Agda så fick vi vända och köra tillbaka för att komma på vad som enligt oss var rätt väg. Kom ut till E 45 och körde några mil där. Kom fram till Säffle och hamnade på en ställplats vid Medborgarhuset. Där lutade det väldigt kraftigt så vi körde därifrån till Säffle Flå där det finns en ställplats i småbåtshamnen. Här stannade vi.

Inte så vidare vacker på platsen men är det bara torrt så är det ok. Det finns el här och det kostar 100:- och strömmen ingår.

Ser ner till vattnet och ibland kommer det någon båt förbi.

Rätt så ödsligt här också men det kommer några bilar och folk som går förbi. Några tar upp sina båtar också.

Ägg och baconmacka med ketschup åt vi i kväll. Hade några skivor bröd som jag ville bli av med så det passade ju bra.

I morgon förflyttar vi oss igen.