En ny dag

2023-07-30

Plaskade friskt på taket i natt och även tidigt på morgonen. När jag gick upp hade det slutat regna så då tog jag en liten promenad vilket kändes bra.

Åt sedan min frukost och tog det lugnt som vanligt. Vid halvtolv var jag mogen för att köra iväg. Det hade Hasse varit länge. Men han accepterar min långsamhet vilket han har gjort mycket länge. Jag är som jag är!! Vill ha gott om tid och ta det mycket lugnt.

Började med att köra till Rydal för att tömma postfacket . Där fanns det ett brev vilket var en faktura på näringsdryckerna som Hasse måste dricka minst en om dagen. Gärna två för att hålla vikten. Men måste ju säga att han äter så bra nu. Visst äter vi god mat men det gör väl alla. Eftersom dessa näring drycker är förskrivna så kostar dom inte så mycket. Men vad som är viktigt är att Hasse inte tappar i vikt. Hos oss så gäller det naturnära produkter som riktig mjölk, smör och pålägg såsom rökt skinka, leverpastej, salami och så vidare. Har jag möjligen missuppfattat något!!! Skiter i vilket vi äter det som vi tycker smakar gott!

Vi fortsatte sedan till MM i Skene. Listan med inköp hade växt på sig under dom senaste dagarna. Det blev vilket den alltid gör när tiden går. Det var inte mycket folk här i dag. Tog fram Rulle till Hasse och så blev det så att han följde med in. Han spontanshoppade lite och det tyckte han var roligt. Det gjorde jag också och det var varsin räkmacka som såg väldigt god ut. Det var helt oplanerat men man måste ju vara spontan ibland även om det kostar.

Vi körde sedan till Häggåns rastplats där vi bestämde oss för att stanna för natten.

Det var växlande molnighet med rätt så mycket sol. 20 – 22 plus, svag vind och vi satt med öppen dörr hela eftermiddagen. Det är så skönt tycker vi.

Räkmackan smakade bättre än förväntat och vi blev nöjda och mätta.

I morgon är det dags för Hasse att lämna blodprov inför nästa behandling med immunterapi.

Sedan så ska vi till passpolisen för att förnya våra pass. Det är dags nu.

Vi kommer troligen att bli kvar i närområdet i några dagar.

2 reaktioner till “En ny dag”

  1. Absolut rätt mat. Tjafset med vegan och annat skit köper inte jag. Vi äter salami och ost för Frankrike har många goda ostar. Kött från rasen limousin som är topp notch. Alltså så underbart god.
    Ni har lite ärenden i veckan läser jag men sedan blir det väl en sväng igen kanske. Glöm inte att fota för jag uppskattar din bilder från promenaderna.

    Ha det så bra !!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *