Lite nya vägar i dag

2023-07-16

Regnet öste ner på morgonen. När det blev ett uppehåll passade jag på att gå ut. Kom inte så långt förrän det började droppa igen. Först bara lite men så ökade det. Då vände jag och gick hem igen. Blev rätt så våt. Sen plaskade det på i stort sett utan avbrott i flera timmar.

Vi satt sedan och velade men bestämde oss för att köra. Började med att köra till Söderhamn och Lidl vid tvåtiden. Då hade det slutat regna och övergått till växlande molnighet med en del sol. Dags för att handla lite. Gick inte så fort för det var en del kö till kassorna. Packade sedan in varorna och fortsatte söderut.

Vi tog sedan en paus vid en rastplats som låg lämpligt till och det var Högbacka. Där åt vi jättegoda äppelknyten som jag hade köpt på Lidl. Dom gillar vi verkligen.

Fortsatte sedan söderut för att sedan svänga av mot Ockelbo. Nu blev det smalare och slingriga vägar. Blev nästan lite åksjuk!

Vi kom fram till Ockelbo och körde och kollade vid Vij Trädgårdar. Tänkte parkera där men det kändes inte alls bra. Vi fortsatte. Det blev en tur genom Ockelbo som verkade vara ett trevligt samhälle. Det är ju där som där prins Daniel är född.

På eftermiddagen var det växlande molnighet med en del sol. Riktigt bra väder att köra i. Kanske lite mycket vind i bland. Fortsatte mot Kungsgården och sedan mot Storvik.

Stannade sedan på rastplats Näsbysjön utanför Storvik vid E 16.

Inte alltid man har så fin utsikt men vi har ju nära till latrintömningen. Offentliga toaletter använder vi inte.

Lasagne köpt på Lidl i dag blev det till middag ikväll. Värmde hälften vilket räcker bra till oss. Smakade bra som vanligt.

3 reaktioner till “Lite nya vägar i dag”

 1. Om jag inte minns fel så har de haft stora problem med mygg i Ockelbo om somrarna. De har kanske fått ordning på det nu?
  Lidls lasagne är supergod.
  Inget regn i sikte och värmen är inte extrem heller utan helt normal runt +33 i skuggan.

  Ha det så bra !!!!

  1. Peppar salt, ta i trä, nästan hel myggfritt där vi har varit hittills.
   Mycket god.
   Tycker det är för varm. Tror ni har vant er vi högre temperaturer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *