Ny plats i dag

2023-07-08

Nu har värmen kommit tillbaka. I morse var det soligt och inga moln, ingen vind och 18 plus. Jag tog ut Rulle och gick en promenad bort till Jula. Höll mig i den skugga som fanns. I går hade jag köpt en tre-pack läsglasögon on-line till Hasse och skulle hämta dom idag. Enkelt att hämta i informationsdisken som är bra placerad. Slipper då att gå igenom hela varuhuset och leta. Kändes väldigt långt att gå tillbaka men det gick bra.

Tog det lugnt på förmiddagen och körde iväg vid elvatiden. Det blev österut några mil. Inte mycket trafik i dag men en del ”raggarbilar”. Efter drygt tre kvart kom vi fram till Tidaholm. Körde till en favoritplats nere vid ån. Eftersom det var tomt där så parkerade vi vid kanten. Vi tycker detta är en väldigt fin plats att vara på.

Utsikt från min dörr.

Pizzeria Rimona tvärs över gatan, 50 meter dit.

Inte så dum utsikt tycker jag.

Blev en promenad i närområdet.

Här står vi bra. Lite lutning framåt men inget som stör oss.

Kom en liten plåtis och parkerade bredvid oss. Deras bodelsdörr lät förfärligt illa. Den öppnades och stängdes med väldig kraft. Paret tog en promenad med sin lilla hund och när dom kom tillbaka så körde dom iväg.

Det var omkring 25 grader under eftermiddagen så när lite moln kom hit så var dom välkomna. Även den regnskur som plötsligt kom var det. Blev några grader svalare sedan. Sedan blev det växlande molnighet.

Så klart finns det änder här och dom kom fram till bilen och ville gärna bli bjudna på lite bröd. Hasse var inte sen att dela ut det till dom.

Spagetti med köttfärssås smakade gott till middag i kväll.

Tror vi stannar här i morgon också.

2 reaktioner till “Ny plats i dag”

  1. Vilken fin ställplats ni hittade. Jag vet att ni varit där tidigare men för mig blir den ny varje gång. Roligt att se .
    Fint väder ni fått också. Ha en fin sommar i Sverige.

    Ha det så bra!!!

    1. Här är fint att stå. Roligt att återkomma till platser man gillar. Blir snart svalare igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *