På väg

Så här ser hundarna ut i juli månad.

2023-07-07

Det var sol i morse och rätt så blåsigt, 16 plus. Gick upp vid 9 tiden och ut en halv timme senare. Tog en liten promenad i blåsten. Sedan så körde vi till servicen för att fylla och tömma. Lämnade Seglora för nu men kommer troligen tillbaka hit igen.

Mot Borås körde vi, lite trafik, genom Borås och där var det tät trafik med lite köer som vanlig. Vi kom fram till Fristad där vi tog av mot Vårgårda. Gillar inte att åka denna väg, lite smal ibland och en del mötande tung trafik. Men i dag var det inte så mycket trafik.

Vid Vårgårda valde vi att köra norrut på E 20. Inte så mycket trafik och trots en hel del vägarbete så uppstod aldrig några köer. Svängde sedan av mot Lidköping och framme vid stan så tätnade trafiken och blev även lite köer. Det är Power Big Meet här från 6 juli – 8 juli och det var nog många som skulle dit och kolla. Alltså fanns det många vackra, välvårdade och glänsande bilar av äldre modell ute och körde.

Kom fram till ställplatsen och där var det fullsatt. Även på personbilsparkering var det fullt av husbilar.

Vi körde iväg och parkerade utan för den stora campingen. Här var det många husbilar/vagnar parkerade. Gratis parkering i en månad under sommaren. Det var dags för kaffe och macka och sedan fortsatte vi.

Nu gick färden till Götene och Preemmacken som finns strax utanför. Där fanns förr en rastplats som vi har varit på några gånger. Den fanns inte kvar utan nu var det ett stughotell i stället. Jaha!! Man kan parkera på lastbilparkeringen men där dom dom avgift på nätterna.

Eftersom det inte var så lång till Skara så körde vi dit. Inget som hindrade oss från att parkera här och stanna över natten. Tror vi kör någonannanstans i morgon. Det är så härligt att vara ute och köra omkring igen.

Tror aldrig man blir det!

4 reaktioner till “På väg”

  1. Skönt att börjat rulla igen. Önskar er sköna dagar.
    Hälsningar från några som hoppas på att snart kunna rulla iväg.

    1. Det är härligt. Önskar er detsamma.
      Hoppas verkligen att ögat snart känns bra så ni också kommer ut på vägarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *