Inköp

Någonstans i Spanien för några år sedan.

2023-06-19

Det var mulet i morse och resten av dagen. Nästan obefintlig vind och 17 – 21 plusgrader.

Efter jag hade gått en promenad och ätit lite så var det dags att köra en sväng. Hasse skulle lämna in en burk med dygnsurin till Närhälsan i Kinna så vi började med att köra dit. Hasse gick in och lämnade burken och var tillbaka efter några minuter.

Vi fortsatte till Skene och MM. Passade på att handla lite gott till midsommar så vi slipper trängas i affären senare i veckan. Det var inte så mycket folk i dag så det gick rätt så fort att handla. Hittade allt som stod på min lista samt lite till. Men troligen kommer jag på något mer som vi vill ha men då får vi vara utan det. Kyl och frys är nu mycket välfyllda så vi bör inte sakna något.

När vi kom tillbaka till Seglora hade vi fått en ny granne precis bredvid oss. En lång husbil dessutom. Nu ser vi inte bort till in/utfarten och det är ju lite tråkigt. Vi är ju rätt så nyfikna. Men det är sånt som man får räkna med.

Efter att allt hade kommit på plats så blev det inte gjort något mer i dag. Skönt att bara sitta och läsa och surfa på nätet.

I kväll åt vi schnitzel (från frysen) med pommes tillagade i af samt beasås. Smakade väldigt gott som vanligt.

Visst är det så.

4 reaktioner till “Inköp”

 1. Som galenskaparna sjunger ” Det ska va gött o leva annars kan det kvitta”
  Här försöker vi hitta det positiva för tillfället. Ögat kommer att ta tid. Ha is i magen och ta det lugnt sa läkaren igår. Så det får bli lugna puckar.
  Önskar er en skön midsommar 🥰

  1. Så är det.
   Väldigt tråkigt med ditt öga. Men det kommer säkert att bli bra igen.
   Önskar er också en glad midsommar.

 2. Håller med damen att man ska unna sig. Vi har bara ett liv och varför hålla på och späka sig för att sedan ångra att man inte passade på att smörja kråset.
  Synd att ni fick in/utgången skymd men husbilen stannar kanske inte så länge. 🙂

  Ha det så bra!!!

  1. Vid vår ålder ska man se till att ha ett bra liv vad det nu innebär.
   Blir kanske nog annat i morgon.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *