Väntan igen

Här hade det inte varit fel att sitta i denna värmen. Ser helt underbart ut.

2023-06-15

Det var varmare i Brämhult än i Seglora på kvällen och natten, 20 plus ute och 23 inne. Sov väldigt dåligt dels för att det var för varmt och dels för vi skulle upp väldigt tidigt. Hörde att det regnade lite vid 5-tiden på morgon, så där 10 droppar.

Upp halvsju och nu var det lätt molnighet. Plockade ihop vilket gick fort. Gick till verkstan och lämnade nycklarna. Gick igenom vad som skulle göras med husbilen. Vi gick sedan och satte oss i väntrummet. Där satt vi i några timmar. Det var väldigt svalt och skönt där vilket var en fördel.

Chefen kom sedan och talade om att servicen hade gått bra och vad dom hade gjort. Däremot var det värre med luftbälgarna. Gick inte att reparera utan nya måste köpas. Det värsta är att dom är väldigt svåra att få tag på men det ska dom nog lyckas med hoppas vi. Hoppas bara att det inte tar för lång tid, måste ju besikta senast 30 juni och tiden går fort. Så nu är det bara att vänta igen!!

Vi körde sedan tillbaka till Seglora och där var det inte ett moln och minst 28 grader varmt och endast en svag vind. Kom lite moln under eftermiddagen vilket kändes skönt. För övrigt så tar denna värme fullständigt musten ur en.

Åt upp resterna av kebabrullen och det smakade gott även i dag. Skönt att slippa matlagningen.

I kväll blev det svalare ute 20 plus, och även inne i husbilen. I natt så ska det bli omkring 14 plus och det gillar vi.

I morgon är det dags Hasse att röntgas i Skene på förmiddagen. Så det blir att gå upp rätt så tidigt i morgon igen.

2 reaktioner till “Väntan igen”

 1. Ni har mycket nu läser jag. Tråkigt det där med luftbälgarna, låter dyrt tycker jag.
  Vi har också haft mycket varmt idag och när vi gick in vid halv nio var det +29. Men vi kör ju ac i sovrummet så vi sover gott.
  Blir mycket sallader för oss nu och idag blev det cesarsallad som är en favorit.

  Ha det så bra !!!

  1. Blir så ibland. Det är dyrt. Bytte dessutom för inte ett år sedan. Dom andra hade hållit i 12 år!
   Underbart med AC. Cesarsallad är väldigt gott.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *