Puh det är tröttsamt!!

2023-06-13

Bild ifrån min morgonpromenad i dag. Börjar bli lite torrt och visset på sina ställen nu.

Varmt. ja. För varmt, ja. Orkar ju inte någonting. Nätterna är svala så det går bra att sova. Var uppe vid femtiden i morse och då vara 10 plus ute och 17 inne. Förmiddagarna går väl an för då har vi skugga men på eftermiddagarna är det 25 – 30 plus. I dag blåste det lite ibland och uppe på himlen flöt det omkring några höga små vita molntussar. Lilla fläkten står på och svalkar oss lite i alla fall.

Kokte ett gäng ägg på eftermiddagen. Blev i kastrull med vatten för jag tänkte just då inte på att det går väldigt bra i af. Det är ju så jag alltid har gjort, kokt dom i vatten alltså.

På eftermiddagen kom denna fina och charmiga bobil och parkerade en liten bit bort. Det gäller att resa med lätt packning för det får nog inte plats med så mycket. Bilen är från 1965 och killen som äger den köpte den i Halmstad för 5 år sedan. Den är tyskregistrerad.

Hade beställt näringsdrycker till till Hasse och dom levererades under eftermiddagen. Men inte till oss i husbilen utan upp till stora huset. Ibland kvittar det hur noga jag skriver var det ska lämnas så hamnar det fel. Personalen kom ner med kartongerna till oss och det tackar vi för. Bra och vänlig service här.

Ägg och ansjovismacka blev det i kväll. Det var jättegott i värmen med kall mat.

I morgon ska vi iväg tidigt till Närhälsan i Kinna för Hasse ska lämna blodprov. Tar inte så lång tid att köra tid och då är det fortfarande svalt.

2 reaktioner till “Puh det är tröttsamt!!”

 1. JR ska också till läkaren i morgon för förnyelse av recept. Jag klarade av min besiktning för en månad sedan. Skönt.
  Fint med service på er ställplats.
  Jag kokar alltid våra ägg i vatten och det går ju så fort och blir så perfekta.

  Ha det så bra !!!!

  1. Hoppas det gick bra.
   Dom är så vänliga och hjälpsamma här.
   Och så är det enkelt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *