Trevligt besök

2023-06-11

Solen fortsätter lysa över oss vilket är skönt. Kanske lite för varmt på eftermiddagen men det är fullt uthärdligt med 28 plusgrader. Kommer ibland lite svalkande vindar. Men vi uppskattar att nätterna är rätt så svala, 8 – 10 plus vilket ger en behaglig inomhustemperatur att sova i.

Fick fint besök här i dag. En gammal vän från bowlingtiden kom hit och hälsade på med sin nya sambo. Tror det är minst 20 år sedan vi träffades sist. Det var mycket oväntat och väldigt roligt att träffas och prata en stund. Tror att vi skulle kunna sitta och prata flera dagar i sträck om gamla gemensamma roliga minnen. Men det kändes som om vi hade pratat i går och bara liksom fortsatte där vi slutade. Dom hade köpt husbil förra året och nu hoppas jag att vi kommer att träffas igen någonstans med husbil. Tack så mycket för att du hittade hit för en pratstund.

Som vanligt var det en del husbilar som körde i väg i dag men det kom inte hit så många. Men en kom det och det var så rara husbilsvänner till oss. Dom har vi känt i många år.

I kväll gjorde jag pommes från potatis i af. Det blev förvånansvärt gott. Det kommer jag helt klart att göra i framtiden. Då behöver jag inte ta upp plats i lilla frysen med frysta pommes. Till det åt vi skivor av fläskfilé med beasås. Så klart smakade det jättegott.

I morgon har jag bokat tvättstugan hela dagen. Det är jättemycket tvätt nu. Blir en jobbig dag.

2 reaktioner till “Trevligt besök”

  1. Varmt är något vi också har och det går åt en hel del vatten om dagarna. Vi blir mest sittande och det är väl inget fel i det.
    Igår hade vi lite vind men idag har det varit vindstilla och så kvavt.
    Kan nog säga att sommaren är här nu.

    Ha det så bra !!!!

    1. Men om nu sommaren är hos er så ser jag fram emot ditt första dopp i den nu varma poolen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *