En bra text

Denna husbil med denna trevliga text stod parkerad en bit bort.

2023-06-03

Fortfarande något kalla nätter neremot 5 plus, och soliga varma dagar uppemot 22 plus. I dag blåste det bara lite och på den vackert blå himlen seglade det runt små söta vita moln. En riktigt härlig junidag.

Ett kort tag under eftermiddagen var det lite mulet men dom molnen försvann sedan. Det var fortfarande varmt och i dag hade vi dörren öppen hela dagen.

För övrigt var dagen en repetition av dom andra dagarna som vi har varit här.

Några bilder ifrån Gislaved när vi har varit här förut.

I kväll blev det helstekt fläskytterfilé, råstekt potatis och beasås. Brukar alltid smaka gott vilket det även gjorde i dag.

I morgon kör vi och handlar på ICA i Gislaved. Fortsätter sedan till en annan plats.

Läst klart ”Vinterströmmen” av Kamilla Oresvärd. En bok som jag verkligen gillade. Bra story och väldigt spännande i synnerhet mot slutet. Mycket intressanta personer som man får följa.

Baksidestext:

En styckad man hittas i vattnet nedanför ruinerna av det gamla pappersbruket i Vargön. Allt som kan identifiera offret har noga avlägsnats från kroppen, förutom en detalj som gör att Mona Schiller tror sig veta vem han är. Om hon har rätt är alla i hennes närhet i fara, men om Mona berättar för polisen blir hon tvungen att avslöja den hemlighet hon bär på.

Vinterströmmen är den tredje fristående delen i serien om Vargön, där vi får möta storslagen natur, gåtfulla mysterier och udda karaktärer i trakterna kring det gamla brukssamhället. I centrum står femtiosexåriga Mona Schiller, en orädd och stark kvinna som löser andras brott men döljer egna mörka hemligheter.

2 reaktioner till “En bra text”

 1. Kommer ihåg att no stod i Gislaved flera gånger då när Hasse opererade knäna, var det väl? Jag har följt er länge nu och även om vi aldrig setts så känns det som vi är lite bekanta. Som grannar lite. Ja du förstår säkert vad jag menar.
  Så hej granne och hoppas ni har det bra!

  1. Höften var det.
   Jag tycker också att vi är lite bekanta. Grannar på långt avstånd.
   Förstår precis.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *